Guldvinder røg ud i første runde

Tidlig exit: Umut vandt guld sidste år men røg ud med sin nye skole i første runde i år

Dommer Henrik Hansen, sammen med de to anførere fra Vesterborg efterskole og Sakskøbing skole, klar til at fløjte skolefodbolden på Lolland i gang. (Foto: Johnny Torsen)
Dommer Henrik Hansen, sammen med de to anførere fra Vesterborg efterskole og Sakskøbing skole, klar til at fløjte skolefodbolden på Lolland i gang. (Foto: Johnny Torsen)

Der er så dejligt ude på landet. Sådan lyder en sætning i en gammel sang, og sætningen levede til fulde op da skolefodbold sæsonen 2014/15 blev fløjtet op på det sydlige Lolland, da Sakskøbing skole og Vesterborg efterskole skole krydsede klinger.

Se kampfakta

God stemning
Alle 'råvarer' til en god fodbold cocktail var til stede, en nyslået og saftig grøn plæne, knivskarpe streger, en super dommer, masser af folk på lægterne og sol fra en skyfri himmel og næsten ingen vind. De 2 drenge hold fik mikset en god 'fodbold-cocktail' ud af de gode råvarer.

Sakskøbing startede bedst med et flot hovedstød i kampens 2. minut og 2 minutter senere havde Lukas Eichwald et flot gennemløb som Hasan Balaban i Vesterborgs mål klarede flot.

Se også: TV: Luften gik af ballonen

Hasan klarede straffe
Hasan blev i det hele taget en af kampens store profiler, bl.a. klarede han et straffe i det 6. minut. Som kampen formede sig i den første 4. del var det i orden at, Nicklas Hansen kunne bringe hjemmeholdet foran i det 8. minut, en stilling som holdt halvlegen ud.

I 2. halvleg kom Vesterborg bedre med i kampen, med blandt andet en masse små kombinationer som Sakskøbing skole blev statister i. Men så tegnede Sakskøbings Mathias Jakobsen sig for kampens flotteste mål, da han fra sin venstre back position tog et raid op af linjen hvor han vandt 3 taklinger inden han skar ind i banen og kunne score fra tæt hold.

Se også: Skarpe Sasja

Travl dommer
Der kom lidt mere dramatik i kampens sidste 30 minutter hvor dommer Henrik Hansen måtte trække 3 gule kort op af lommen og tildele Vesterborg et straffespark spark som Umut Turan scorede sikkert på, og Umut er ikke en hvilken som helst spiller i det han spillede sin sidste skolefodbold-kamp for ca. 4 måneder siden og vandt.

Kampen var den sidste i skolernes turnering 2013/2014 og var finalen på Farum Park, hvor Umut vandt for Stavnsholtskolen. Nu er Umut færdig i dette års turnering efter blot èn kamp. Idet resultatet af kampen på Sakskøbings anlæg bane 2 blev vundet af hjemmeholdet med 3-1, kampens sidste målscorer var Emil Kristiansen.

Se også: Joshua drev gæk med modstanderne

Bamsen gik til Mads Brandt fra Sakskøbing skole, som sammen med Emil Norstrøm var en sikker sidste skanse i Sakskøbings midterforsvar. Fairplay håndklædet gik til Fatih fra Vesterborg Efterskole.

Følg os på Facebook

1 af 4 Halan Balaban stod en flot kamp og fik fortjent overrakt Ekstra Bladets Fidus Bamse. (Foto: Johnny Torsen)
2 af 4 Umut Turan, længst til højre, vandt skolernes fodboldturnering 2013-2014 sammen med Stavnsholtskole. Nu er Umut ude efter bare en kamp sammen med Vesterborg Efterskole. (Foto: Johnny Torsen)
3 af 4 Foto: Johnny Torsen
4 af 4 Dommer Henrik Hansen, sammen med de to anførere fra Vesterborg efterskole og Sakskøbing skole, klar til at fløjte skolefodbolden på Lolland i gang. (Foto: Johnny Torsen)