Havde ingen chance i legestue

Bank: Krogård-drengene tog en legende let 10-1-sejr

Højt humør hos Hedely trods nederlaget. (Foto: Preben Worsøe)
Højt humør hos Hedely trods nederlaget. (Foto: Preben Worsøe)

Mens de to skolers pigehold lige havde afsluttet en meget jævnbyrdig kamp, som måtte afgøres efter straffesparkskonkurrence, var der tale om klasseforskel hos drengene fra Hedelyskolen og Krogårdskolen.

Se kampfakta

- Vi stiller med et meget stærkt hold i år. Vi har nogle rigtige stjerner, som spiller U-17 division på deres klubhold, Andreas Bruus i Brøndby IF, Alexander Laustrup i Køge og Harem i Lyngby. Og så er resten af holdet homogent og fungerer godt, udtalte udeholdets træner.

Krogårdskolen dominerede
Der var da heller ikke spillet mange minutter, før det vrimlede med gennemspillede angreb og store chancer til Krogårdskolen. Hjemmeholdets forsvar kæmpede bravt, men de kunne ikke holde de rapfodede angribere fra at bryde igennem.

Se også: Tog den forventede sejr

Men bedst som man troede, at nu var scoringen der, så dukkede Peter Jellesen i hjemmeholdets mål op med den ene pragtredning efter den anden. Hans sidste øjebliks fodparader på selve mållinjen kan ikke tælles på én hånd.

Enis scorede
Selv om de gode tilbud stod i kø for at blive sparket ind, skulle vi helt hen til det 18.minut, før scoringen kom. Et hjørnespark fra Alexander sejlede i en høj bue ind i feltet. Peter i målet kunne kun lige nå op og vippe bolden bagover med det yderste af neglene, men her stod Enis i fri position og sendte bolden i det tomme mål.

Se også: Gyserkamp endte i straffesparkskonkurrence

Bombardementet og de flotte fodparader fortsatte, men i det 25.minut gik det galt igen. Efter flot forabejde af Alexander i venstre side, spillede han bolden kort til Andreas. Han tog et af sine snævre, hurtige træk ind i banen, som satte modspillerne af, hvorefter han med et drøn hamrede bolden op i det fjerneste hjørne til 2-0.

Bolden var kun lige sat i spil, da Alexander igen var på spil. Efter eget forarbejde løb han til mållinjen, denne gang i højre side, fortsatte ind langs linjen og skar så pludselig ud i feltet forbi forsvaret og udplacerede målmanden til 3-0.

Se også: TV: Thyregod er God

Kort før pausen scorede Andreas til 4-0. Han modtag bolden fra et kort hjørnespark, tog et træk ind i banen og scorede med en hård og velplaceret inderside, denne gang i det korte hjørne. Disse korte hjørnespark var et virkeligt farligt våben hos Krogårdskolen.

Drømmehug
Anden halvleg åbnede med et drømmehug af Alexander, da han med en helt ren vrist hamrede bolden op i det ene hjørne fra 20-25 meter.

Se også: Væltede i chancer og vandt 8-1

Nu gik der lidt legestue i den for udeholdet. Det kunne være blevet til mange flere mål, men mange af spillerne ville nu gå selv og glemte i perioder det gode sammenspil. Selv om de brændte et hav af chancer, stadig også med en meget effektiv Peter i målet, blev det til endnu fem mål, før krudtrøgen efter bombardementet lagde sig.

Uselvisk assist
Som sagt ville spillerne gerne det hele selv, og ved optakten til det ottende mål, var det Andreas, der tog skeen i egen hånd, da han med sine tætte og hurtige driblinger snød fem mand på stribe.

Se også: Kunne ikke finde en løsning

- Jeg vil selv score, brølede han, da han rundede den sidste forsvarer og derefter målmanden for så at standse bolden på selve mållinjen og overlade til Harem at give den det sidste puf.

Længere rakte egoismen altså heller ikke. Holdånden sejrede og Harem kom på scoringslisten på bekostning af Andreas.

Det bliver spændende at følge Krogårdskolen, som kan nå langt i turneringen, hvis de husker holdspillet samt lukker af bagude.

Se også: De dominerende gæster

Lignede snurretoppe
Der er stor ros til de bravt kæmpende drenge fra Hedely, som til tider lignede snurretoppe eller kegler på en træningsbane. Alle kæmpede til sidste fløjt og bakkede hinanden op med positive tilråb, lige indtil de blev befriet af det sidste dommerfløjt til slutresultatet 10-1.

Der var fidusbamse til målmand Peter fra Hedelyskolen samt Andreas fra Krogårdskolen. Fair play prisen gik til Morten fra Hedelyskolen for hans positive indstilling og fair måde at spille på. Der var da også masser af grin og højt humør hos hele holdet efter nedsablingen – flot indstilling drenge!

Følg os på Facebook

1 af 8 Foto: Preben Worsøe
2 af 8 Foto: Preben Worsøe
3 af 8 Foto: Preben Worsøe
4 af 8 Foto: Preben Worsøe
5 af 8 Foto: Preben Worsøe
6 af 8 Foto: Preben Worsøe
7 af 8 Foto: Preben Worsøe
8 af 8 Højt humør hos Hedely trods nederlaget. (Foto: Preben Worsøe)