Krigsmaling sendte favoritterne videre på straffe

Gyser: Krogårds keeper Natali kæmpede hårdt men forgæves

Der var både store smil og krigsmaling til pigekampen. (Foto: Preben Worsøe)
Der var både store smil og krigsmaling til pigekampen. (Foto: Preben Worsøe)

Pigerne fra Krogårdskolen var mødt i god tid før udekampen mod Hedelyskolen.

– Det har været svært at stille hold i år. Der har kun været syv til prøvetræning, og i fredags havde vi ikke noget hold, fortalte træneren.

Natali var klar på at tage ansvar.

- Men nu er det mandag, og vi er her. Jeg er nok den eneste, som har en lille smule forstand på at stå på mål, så det bliver mig. Men jeg er lidt nervøs, for det er et år siden, at jeg holdt op med at spille fodbold. Så jeg er bange for, at jeg har glemt teknikken. Vi er oppe imod et stærkt hold, men det skal nu nok gå. Og jeg kan godt mærke, at jeg er mere afslappet nu, hvor jeg varmer op med alle kammeraterne, sagde Natali.

 

Krigsmaling
Hjemmeholdet fra Hedelyskolen så da også skræmmende ud med deres ansigtsmaling, som mindede lidt om indianere med krigsmaling. – Vi håber på at gøre dem lidt bange, lyder det fra pigerne i kor.

Der gik da heller ikke mere end et minut, før Hedely var på krigsstien og Natali i målet blev testet for første gang Nana Sommer vippede med ryggen mod målet bolden bagover sit eget hoved, og Nathali nåede kun med nød og næppe op til den høje bold.

Se også: Havde ingen chance i legestue

Ellers blev det de to forsvars halvleg. Hedelyskolen havde Nana alene i front, men omgivet af fire i den bageste kæde havde hun det rigtigt svært. Krogårdskolen havde den hurtige og driblestærke Nadia på toppen, og selv om hun snød en modspiller, så var der hele tiden en anden, der tog over. De få afslutninger det blev til, tog Nathali i målet sig af.

- Angrib, lød det far det ene holds træner i pausen.

Fra det andet hold blev der også dirigeret.

– Skyd på mål, lød det. Hellere et dårligt skud, som måske lykkes alligevel, end intet skud, var ordene.

Se også: Vindende Vajsenhus

Ny gejst
Begge hold kom nu ud efter pausen med en hel anden gejst. Olivia og Clara fra Krogården kombinerede flot langs højrekanten, og Clara serverede en sukkerbal lige i fødderne på en helt fri angriber inde foran mål, men hun overplacerede det gode tilbud.

 Minuttet efter sendte Nadia i den modsatte ende en flot afslutning på stolpen. Nu skete der pludselig noget.

I det 43. minut havde Nadia et flot forsøg for udeholdet, Spillet gik hurtigt den modsatte vej, Nana driblede sig igennem på midten og scorede sikkert til 1-0 til Hedelyskolen.

Se også: Tog den forventede sejr

Udligning
Bolden var kun lige givet op efter målet, da den altid farlige Nadia brød igennem på højre fløj. Hun fandt en hel fri Monica foran mål, som med en behersket inderside udlignede til 1-1.

Efter denne livlige periode var det som om pigerne gik tilbage til spillemåden fra før pausen og overlod det hele til midtbane og de kompakte forsvar. Og der blev da heller ikke scoret mere.

I straffesparkskonkurrencen viste Hedelyskolen, at de havde en langt bedre sparketeknik. De scorede på tre af deres tre første forsøg, , mens Krogårdsskolen brændte alle deres fire forsøg. Dermed er Hedelyskolen videre.

Se også: Gyserkamp endte i straffesparkskonkurrence

- Jeg er lidt overrasket over at vi spillede så lige op, sagde Krogårdsskolens målmand Natali efter kampen.

Selv om hun holdt fidusbamsen i hånden, ville hun ikke tale om sin egen indsats.

– Vi hjalp hinanden, og vi var gode til at stå tæt i forsvaret. Derfor blev det til så få mål. De var gode til at placere straffesparkene. Jeg ville blot ønske, at jeg var lidt højere, for så havde jeg måske snuppet det ene, sluttede hun med et smil.

Følg os på Facebook

1 af 5 Foto: Preben Worsøe
2 af 5 Foto: Preben Worsøe
3 af 5 Foto: Preben Worsøe
4 af 5 Foto: Preben Worsøe
5 af 5 Der var både store smil og krigsmaling til pigekampen. (Foto: Preben Worsøe)