Ih, du Mille

Profil: Dronning Mille var her, der og alle vegne

Strøbyskolens anfører Tekla Emborg (tv) klar til at føre sin skole til sejr. (Foto: Johnny Torsen)
Strøbyskolens anfører Tekla Emborg (tv) klar til at føre sin skole til sejr. (Foto: Johnny Torsen)

Mille Jørgensen fra Strøbyskolen, blev dronning i Klintekongens rige, da hun i kampen mod Store Heddinge skole tegnede sig for halvdelen af sin skoles otte mål i 8-1 sejren.

Se kampfakta

Sidste år scorede hun samlet tre mål i lige så mange kampe. Mille har et utroligt tørt hug fra distancen og havde flere gode forsøg som gik lige forbi mål rammen.

Store Heddinge har et hold med mange skole kampe foran sig, de fleste af skolens piger går kun i syvende klasse, og den yngste og fysisk mindste Alina Jacobsen er bare tolv år, men bevæger sig elegant som en kat, og hendes ansigt var malet som en sådan.

Se også: Kvikke på tæerne

Håb for fremtiden
Og selv om Store Heddinges piger var Strøbyskolen underlegne hvad angik fysik, så kan samtlige piger alle fodboldens basale færdigheder, så vi tror på at Store Heddinge skole vil blande sig i toppen om et eller to år.

Strøbyskolen har, måtte sige farvel til to store profiler i Amalie Holm og Rebecca Veng, men som allerede nævnt så har skolen med fire semifinaler i streg aftagerne klar, og ud over firemålsskytten, så er holdets nye styrmand og hold kaptajn Tekla Emborg sikkerheden selv i midterforsvaret hvor hun ud over at være en sikker stopklods også er en god igangsætter.

Havde det ikke været for Mille Jørgensen med fire scoringer så burde bamsen være gået til Strøbys kaptajn, man kan undres at DBU's talentcenter har fravalgt denne elegante spiller som er stærk i alle spillets facetter.

Se også: TV: Se indirekte frispark

Talentfulde tvillinger
Strøbyskolen råder også over et talentfuldt tvilling par i Sandra og Cecilie Pedersen, førstnævnte fik allerede debut i sidste sæson og scorede 2 mål i kampen.

Tvilling søsteren Cecilie fik underkendt et straffespark og brændte i 2. forsøg. Strøbyskolen s 2 sidste scoringer blev sat ind af Lærke Raahauge og Katrine Jørgensen.

Se også: TV: Vandt stik mod spil og chancer

Store Heddinges mål blev scoret af Emma Bjerrum på straffespark begået af Tekla Emborg.

Fidusbamserne gik til Mille Jørgensen Strøbyskolen og kepper Nina Madsen, fairplay håndklædet til banens yngste, Alina Jacobsen.

Følg os på Facebook

1 af 4 Yngste deltager Alina Jacobsen med sit velfortjente fairplay håndklæde. (Foto: Johnny Torsen)
2 af 4 Enkelte af Store Heddinge Skoles spillere havde deres egen fan gruppe. (Foto: Johnny Torsen)
3 af 4 Strøbyskolens elever brugte turen til Store Heddinge som en udflugt. (Foto: Johnny Torsen)
4 af 4 Strøbyskolens anfører Tekla Emborg (tv) klar til at føre sin skole til sejr. (Foto: Johnny Torsen)