Æg fra Ådalen

Vild sejr: Der var ingen vej tilbage, da pigerne først gik i gang

God kamp - god stemning. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
God kamp - god stemning. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Pigerne på Ådalens Privatskole ville ikke stå tilbage for skolens drenge, der i sidste uge slog Vejlebroskolens drenge med 6 mål - derfor måtte Vejlebroskolens piger tage imod tilbuddet om æg fra Ådalen: 0-6.

Se kampfakta

Klar dominans
Der gik kun 52 sekunder, før bolden lå i Vejlebroskolens mål bag ved målvogter Signe Eicheh, og det var indledningen til en total dominans fra Ådalens piger - deres målvogter Sandra Stegemejer Sommer rørte slet ikke bolden i 1. halvleg.

Se også: Uklippet bane hæmmede spillet

Men Vejlebroskolen kæmpede godt, og der gik endnu 10 minutter, før Ådalens Privatskole øgede til 2:0 ved Natacha Walican Branth. Så trak Vejlebroskolen. Deres anfører, Melissa Yotulamz, løb tilbage i forsvaret, og det hjalp - Ådalen fik ikke scoret selv i resten af halvlegen - Sidsel Vilhelmsen brændte et straffe i det 23. minut, og Melissa Yotulamz scorede selvmål til halvlegsresultatet 0-3.

- Åh det var bare så forfærdeligt at brænde det straffe, der kunne lukke kampen, sagde Sidsel Vilhelmsen efter kampen - Hun er ellers ret sikker skytte i Herstedøster IC.

Mere med
I anden halvleg kom Vejlebroskolen lidt bedre med, fordi Melissa Yotulamz igen trak frem - og Ådalens målvogter Sandra Stegemejer Sommer fik mulighed for at røre bolden i det 4. minut for første og eneste gang i kampen. Men så manglede Melissa Yotulamz i forsvaret, og Sidsel Vilhelmsen kunne gøre skaden fra det brændte straffe godt igen ved at score til 0-4.

Se også: Femdobbelte semifinalister sikkert videre

Resten af kampen var lige så ensidig som første halvleg - og Linnea Norrbohm Byrnard og Luna Amalie Kjerrumgaard kunne derfor fuldende ægget fra med fra Ådalens Privatskole med 0-6 over Vejlebroskolen.

Efter kampen udtalte Sidsel Vilhelmsen:

- Det var fedt at få scoret til 4-0, men jeg ærger mig stadig over det brændte straffe.

Hun synes ikke, det er svært at spille med mange, der ikke spiller fodbold til daglig.

- Det er fedt at mødes med de andre omkring fodbolden, og det er sejt at de stiller op til fodbold, selv om de til dagligt dyrker andre sportsgren, sagde Sidsel.

Se også: Ih, du Mille

1 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
2 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
3 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
4 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
5 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
6 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
7 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
8 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
9 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
10 af 13 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
11 af 13 Hvor er bolden. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
12 af 13 Sejrsjubel. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
13 af 13 God kamp - god stemning. (Foto: Stig Sinius Nielsen)