TV: Spændende opgør

Intenst: Intet var sikkert før sidste minut

Amalie Wulf Nielsen runder et par modstandere. (Foto:Erik Larsen)
Amalie Wulf Nielsen runder et par modstandere. (Foto:Erik Larsen)

Det blev en meget lige fight i første halvleg, men så åbnede kampen sig straks efter pausen.

Se kampfakta

Mon ikke det har været de to trænere, Jan og Klaus, der har puttet et par gode idéer i pigernes hoveder i pausen, for det var to angrebsivrige hold, der nu gik til den.

Se også: Ih, du Mille

Det var som om, begge hold havde manglet, at midtbanen støttede angrebet i første halvleg, men Greves leder, Klaus, i pausen:

- Nu skal der løbes og skydes, da I får lidt medvind, men pas nu på off-side fælderne, sagde han i pausen.

Stadig lige
Kampen stod 0-0 i pausen, men nu skete der noget, da én af kampens oplevelser, Amalie Wulf Nielsen, fik scoret tæt under mål. Amalie løb simpelthen under hele kampen og så havde hun fin kontrol over bolden

- Til daglig spiller jeg slet ikke fodbold men derimod håndbold i Ajax Håndboldklub. Men det er sjovt at spille med veninderne i skolefodboldturneringen, Fortalte Amalie.

Se også: Æg fra Ådalen

Derefter blev der udlignet ved Nicoline Heilstrup, men straks efter kom en af kampens gode detaljer, da Emilie Lund Petersen på et kæmpe langskud fik placeret bolden lige under overliggeren. Nu var stillingen 2-1 til Greve Privatskole.

Emilie forklarede efter kampen:

- Jeg spiller på U15-holdet i Greve IF. Bolden hoppede fint hen til mig, og så fik den et ordentligt spark, og glad var jeg, da bolden listede ind, sagde hun.

Se også: Klasseforskellen var til at få øje på

Stadig mere spænding
Men der var stadig lidt guf til de mange tilskuere. Nu fik Mosedeskolen igen udlignet ved Marie Sabro, og lige som alle troede, vi skulle i gang med straffesparkkonkurrence, var Amalie Wulf Nielsen igen på pletten, så kampen sluttede med sejr til udeholdet på 3-2.

Se video med pigerne her:

 

1 af 3 Holdlederen, Klaus, gav pigerne fra Greve Privatskole et par gode idéer i pausen. (Foto: Erik Larsen)
2 af 3 Pigerne prøvede virkelig at spille god fodbold. (Foto: Erik Larsen)
3 af 3 Amalie Wulf Nielsen runder et par modstandere. (Foto:Erik Larsen)