Vil nå langt i år

Derfor: Læs hvorfor pigerne regner med at komme langt

Campusskolens Rebecca Lundbech flankeret af Byskovskolens Victoria. (Foto: Per Svendson)
Campusskolens Rebecca Lundbech flankeret af Byskovskolens Victoria. (Foto: Per Svendson)

Campusskolens pigehold er de sidste 2 år kommet langt i turneringen, og I år mener pigerne man har et lige så godt hold, og derfor  vil man også langt i år.

Se kampfakta

I dagens kamp mod naboerne fra Benløse, satte man sig fra første fløjt på kampen, og allerede inden minutviseren havde rundet første gang, fik man første scoring sat ind af Karen Lafitta. Men dommeren underkendte scoringen for offside. Netop Karen ville så gerne score, idet hun gik på Byskovskolen sidste år.

Slap med skrækken
Byskovskolen slap derfor med skrækken i første omgang, men det holdt ikke længe før bolden på ny lå i nettet, og denne gang talte målet. Campus fik hjørnespark, og efter lidt klumpspil havnede bolden for fødderne af Rebacca Lundbech, som resolut sparkede bolden i nettet til en fortjent føring.

Se også: TV: Ti bitre minutter

Flotte langskudsmål
Byskovsskolen var dårligt kommet sig over målet, før den atter lå i netmaskerne sat ind direkte på frispark af Sara Dhimitri. Et virkelig flot mål. Kort efter var Sara igen på færde med et frispark. Bolden blev i første omgang blokeret – men Sara fik på ny muligheden for at sparke mod mål, og atter gav det bonus i form af scoring. Campusskolen fortsatte med at være farlige, hvilket resulterede i 2 scoringer ved Karen Lafitta og Camilla Elmhoff, mens man formåede at holde værterne fra de helt store chancer.

Se også: Derfor vil pigerne også spille

Frem på banen
I pausen forsøgte Byskovskolens lærer Louise at peppe ny energi ind i holdet, og det lykkedes virkelig af få gang i samspillet godt anført af en evig fightende Katrine Krag-Andersen. Men desværre for hende blev det lige ved og næsten. Campusskolen dækkede godt af, og forærede ikke noget væk. Til gengæld formåede man at få yderligere en scoring, idet Camilla Elmhoff efter flere gode regninger af Anne Hansen i målet, fik sparket bolden i net masker til slutfacit 5-0. Fin ros til Byskovskolen for en god fight, og ros til Campusskolen for godt fodboldspil.

Se også: Derfor var de heldige

Fidus og 1. målscorer Campus varRebecca Lundbech. Fidusbamsen hos Byskov gik til Elham Salah og fairplay til Victoria Nordbech.

1 af 2 Sara Dhimitri scorer direkte på frispark. (Foto: Per Svendson)
2 af 2 Campusskolens Rebecca Lundbech flankeret af Byskovskolens Victoria. (Foto: Per Svendson)