Kæmpede til det sidste

Fightede: Eskilstrup-pigerne gav aldrig op men tabte i sidste ende

Nørre Vedby-pigerne havde mål i støvlerne. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Nørre Vedby-pigerne havde mål i støvlerne. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)

Pigerne fra Nørre Vedby Skole lagde et stort pres på pigerne fra Eskilstrup Skole, faktisk omvendt at drengekampen lige før denne kamp med samme skoler, så mon ikke pigerne fra Nørre Vedby havde fået lidt tip ved at se drengekampen inden deres kamp.

Se kampfakta

Kørte derud af
Efter ca. 11 minutter blev det til 1-0 til hjemmeholdet, og så kørte Nørre Vedby toget bare stille derudaf med et slutresultat på 5-0, hvoraf nummer fire var et straffespark, til pigerne fra Nørre Vedby Skole.

Se også: Pres fra første sekund

Sejren var på intet tidspunkt i fare, selvom pigerne fra Eskilstrup gang på gang forsøgte at få deres spil til at køre, godt anført af Stine Nielsen som dirigerede med sine medspillere, især var hun dygtig til at trække modstanderne i offside fælder.

Hun var oplagt som modtager af fidusbamsen fra hendes hold.

På Nørre Vejby skoleholdet viste Camilla Lou også gode detaljer i sit spil kampen igennem, hun har et godt blik for spillet, opfatter lynhurtigt hvor hun skal sætte ind, når modstanderne kommer tromlende frem i angreb, en spiller som man lagde mærke til.

Se også: TV: Friske Freja fyrer den af

Fik fidusbamsen
Hun blev selvfølgelig modtager af sit holds fidusbamse.

En dejlig ting ved at se pigefodbold er, at man kan se at de nyder spillet, og selvom man er bagud med nogen mål, så fortsætter man bare med at fighte.

Jeg bliver bare i godt humør af at se en sådan fodboldglæde.