TV: Lewandovski scorede

Super scoring: Dog ikke af polakken fra Bayern München

Emma Normann og Rosa Holmberg på boldjagt. (Foto: Jørgen Jakobi)
Emma Normann og Rosa Holmberg på boldjagt. (Foto: Jørgen Jakobi)

Herfølge Skole bød i dag velkommen til naboerne fra  Holmebækskolen til et af de prestigefyldte  lokalopgør, som ingen af skolerne ville tabe. Og kampens glimrende dommer fik da også fra start noget at se til. Begge hold kunne spille bold, og begge hold brugte fysikken som et våben.

Se kampfakta

Herfølge skole havde to piger med på holdet, men som Helle -deres leder- sagde "De er ikke med pga mangel på ivrige drengespillere. Vi var 20 til udtagelse i går. De er med fordi, de har format til holdet. Hun havde i den grad ret. Hvis det ikke var for de vippende hestehaler, tænkte man ikke over, at der løb to tøser rundt blandt 20 drenge. De uddelte og modtog tacklinger på lige fod med holdkammeraterne.

Se også: TV: Borup bare bedst

Stor tilskueropbakning
Begge skolerne havde deres fan-grupper med, så der var livligt på lægterne ,og det skortede ikke på gode råd og opmuntringer. Men spillerne kunne selv. Der blev vist flot fodbold og gode individuelle præstationer fra begge sider. Udeholdet var en smule bedre og overtog initiativet, og det gav bonus efter 13 minutter, da Matias LEWANDOVSKI  blev spillet fri i venstre side. Et par gode træk, og 1-0 til udeholdet.

Se målet her:

Det fortsatte på samme måde resten af halvlegen, men trods mange chancer, kunne de gule fra Holmebæk ikke få bolden i kassen. blandt fordi Andreas i målet dirigerede sit forsvar på fortrinlig vis. Så pause stillingen var 0-1 til udeholdet.

Se også: Nicoline er for nice

Holmebæk fortsatte presset
Selvom en lille ivrig fangruppe fra Herfølge skole trofast råbte : HVAD SKAL VÆK- HOMLEBÆK, hjalp det ikke hjemmeholdet, hvor spillerne ellers gav alt, hvad de havde i sig. F.eks måtte Daniel Duelund forlade banen fuldstændig tømt for luft efter en god angrebsaktion.

Se billedet af Daniel her:

 

På sidelinien hos udeholdet steg optimismen efterhånden som kampen skred frem, og den udskiftede angriber Jonas Ferdinand nåede lige at fyre denne bemærkning af, inden han blev sendt på banen igen:

-  Du kan vist godt regne med at se os i finalen i år. Vi har mange gode spillere med. Vi skal vist være lidt mere effektive oppe foran mål, sluttede han.

Og det prøvede han så selv forgæves at rette op på, så det lignede en smal 0-1 sejr , da hjemmeholdet fik en gylden chance for udligning blot et minut før tid, hvor de fik et frispark lige midt for målet en meter fra feltet. Daniel Due sparkede til bolden, der snittede en forsvarer, men keeper Mathias Nielsen var vågen , greb skuddet og sendte lynhurtigt  bolden ud på   højre kanten, hvor den havnede hos Mathis Lewandovski, der sendte bolden ind til en helt udækket Mads Kastrup, som lukkede kampen med et mål til 0-2.

Se også: Fuld fart fra start

Næste kamp bliver spændende
Så blev der blæst af, og to hold kunne gå til midten velvidende, at de havde spillet en flot fodboldkamp. I næste runde venter Strøby skole. på vinderne fra Homlebækskolen Det kan og må blive en seværdig kamp.

1 af 3 Jonas Ferdinand forsøger at gøre angrebet effektivt. (Foto: Jørgen Jakobi)
2 af 3 Zakarias Rahbeck lægger en god aflevering i feltet. (Foto: Jørgen Jakobi)
3 af 3 Emma Normann og Rosa Holmberg på boldjagt. (Foto: Jørgen Jakobi)