Hattrick efter seks minutter

Talent: Mansours fantastiske hattrick på seks minutter afgjorde sagerne

William Maxen sparker frispark, men Havdrups målmand Nicholas Hansen redder flot. (Foto: Michael Nordkvist)
William Maxen sparker frispark, men Havdrups målmand Nicholas Hansen redder flot. (Foto: Michael Nordkvist)

Havdrup Skoles drenge tog i eftermiddag imod Sct. Nicolai Skole fra Køge.

Se kampfakta

Allerede under opvarmningen kunne man se at fysikken sandsynligvis ville komme til at spille en afgørende rolle, idet Havdrup-drenge var bådestørre, ældre og mere robuste end Sct. Nicolai´s små driblere. Det skulle i kampens indledning vise sig at holde stik.

Se også: TV: Øboerne tog sejren

Allerede efter to minutter modtager den høje Havdrup-angriber Mansour Shallal en bold uden for gæsternes straffesparksfelt, og med sin fysiske overlegenhed over for Sct. Nicolai-forsvarer Frederik Spare, sætter han bolden sikkert i kassen med et fladt skud under Sct. Nicolai-keeper Deniz Caner, der til daglig spiller Ligabold på HB Køge´s U-17 hold.

Der skulle da ikke gå mere en 5 min. før Mansour var på færde igen. denne gang gik det så ud over den ellers solidt spillende forsvarsspiller Jakob Roland, der fysisk heller ikke stod distancen mod den stærke angriber. med en helt identisk aktion fra 1-0 målet, sendte han endnu engang læderet fladt i nettet under en sagesløs Deniz Caner. 2-0 til Havdrup.

Se også: Smed handskerne og scorede hattrick

Bare et minut efter bliver en lynhurtig Lucas Jensen spillet helt fri på højrekanten, han sender bolden hårdt ind i feltet i hoftehøjde, og her kommer Mansour Shallal blæsende og sender med hælen bolden i kassen til 3-0 via Keeper Deniz Caners arm. 3-0 og Shallal-hattrick på seks minutter.

Gæsterne overtog spillet
Efter 3-0 målet, blev Mansour Shallal skiftet ud, da det hæsblæsende tempo i kampens indledning havde taget luften fra angrebsstjernen.

Se også: Brændte straffespark i sidste minut og røg ud

Det fik Havdrup-drengene til at tage den lidt mere med ro, hvilket betød at gæsterne pludselig kunne være med i kampen.

I det 10. minut fik Sct. Nicolai tilkendt et frispark lige på kanten af straffesparksfeltet da en iøvrigt meget fair spillende anfører William Maxen bliver savet ned.

Se også: Scorede efter otte sekunder

Zacharias Thomhav lægger bolden til rette og sparker den flot forbi muren, men dog lige i hænderne på kampens bedste spiller Havdrup-målmand Nicholas Hansen.

På dette tidspunkt i kampen, kunne man ikke se at gæsterne var bagud med 3 mål, da de sad totalt på spillet og Havdrup var sjældne gæster i Deniz Caners straffesparksfelt.

Efter 13 minutter fyrer Sct. Nicolai´s Marcus Grenaa kanonen af langt udefra, men rammer ikke målet. efter yderligere 3 minutter får gæsterne et hjørnespark i højre side.

Se også: Sidste års semifinalister røg ud

Herfra sender en stærk Christoffer Bach et knivskarpt hjørnespark, direkte mod mål og kun en super-redning af Hansen i Havdrupmålet forhinderede en reducering.

To rigtig gode aktioner.

Lyseblå utur
Gæsterne lugtede nu blod, og oplevede at de egentlig godt kunne være med i kampen. 10 min. før pausen får de lyseblå tildelt endnu et frispark på kanten af straffesparksfeltet. Herfra sender en talentfuld, men idag meget uheldig Zacharias Thomhav bolden direkte på stolpen uden Havdrup-keeper Hansen kunne nå et reagere.

Se også: Et enkelt mål var nok

Et fremregende skud, der virkelig havde fortjent en bedre skæbne.

Gæsterne forsatte dog ufortrødent det hårde pres og minsandten om Fidus-modtager Christoffer Bach ikke får tilkendt endnu et frispark få cm. uden for straffesparksfeltet.

Det var så tæt på et straffespark at Zacharias Thomhav skyndte sig at lægge bolden til rette på straffesparkspletten, men blev slemt skuffen da hav opdagede at der “kun” var blevet fløjtet for frispark. Men endnu engang måtte de lyseblå gæster se Nicholas Hansen tage sig kærligt af bolden med et stensikkert indgreb.

Se også: Haris vil gøre som Ronaldo

Få sekunder før pausefløjtet bliver den hårdt-arbejdende Sct. Nicolai-angriber Loic Clement spillet helt fri i hjemmeholdets straffesparksfelt.

Men med intet mindre end en verdensklasse-redning “nappede” Nicholas Hansen bolden fra Loic Clement i 1 mod 1 situationen.

Stillingen var derfor 3-0 til Havdrup ved pausen.

Se også: TV: Kæmpede til krampe

Straffesparks-scoring punkterede kampen
Fra 2. halvlegs start, havde Havdrup-træneren sendt hattrick-helten Mansour Shallal på banen igen.

Der skulle da heller ikke gå mange sekunder før angriberen rager bolden til sig, sender den hurtigt over til holdkammerat Andreas Gram der trykker af mod mål, men må se Deniz Caner i målet halvklare, hvorefter Sct. Nicolai-anfører Manfred Poulsen sender bolden ud af kommunen.

Øjeblikket efter bliver Havdrups Jakob Hellsten sendt afsted på højrekanten, han skærer i høj fart ind i straffesparksfeltet i nærkamp med 2 forsvarsspillere, hvor han bliver trukket ned. Straffespark til hjemmeholdet ! Den myndige Dommer Peter Schomacker er ikke i tvivl, og peger straks på pletten.

Se også: TV: Kirkebjerg knækkede koden

Havdrups godt spillende Tobias Silber Larsen lægger kuglen til rette på pletten, og herfra sender han den stensikkert i nettet bag Deniz Caner. 4-0 og kampen reelt afgjort.

Årets afbrænder og et hjemmehold på cruise-control
Få minutter efter scoringen tager Havdrups Lucas Jensen sagen i egen hånd. I højre side af straffesparksfeltet, afdribler han to forsvarsspillere samt målmand Deniz Caner, for så efterfølgende af sparke bolden forbi et fuldstændig blankt mål. En afbrænder af de helt store.

Nu skruede de blå-gule fra Havdrup ned for tempoet. Sejren skulle køres sikkert i hus. og der skete da heller ikke alverden de næste 15 minutter, hvor bolden blev kørt sikkert  rundt mellem de efterhånden modløse Sct. Nicolai-spillere.

Se også: Endnu en overraskelse

Gæsternes Villads Olsson, Jakob Roland, William Maxen og Loic Clement skal dog roses for i denne periode at tro på det og tænke positivt. Især den lille letbenede højre back, Villads Olsson fik et par gange vist at han virkelig kan drible med en bold i høj fart. men gæsterne fik ikke lov at komme længere end til kanten af straffesparksfeltet, hvor Danny Qvist gang på gang ryddede effektivt op.

I det 45. min havde Dommeren fået nok af Havdrups til tider hårde hund, Mansour Shallal der lavede rigtig mange frispark i kampen. Gult kort, og 10 minutter til afsvaling.

Se også: Helt sikkert, Hals

Med en spiller i overtal de næste 10 min. fik gæsterne et overtag i spillet.

Trøstemål
Vi skulle dog helt hen til det 56. min før Sct. Nicolais dygtige anfører William Maxen tog en flot tur op af højrekanten, her afdriblede han ind til flere trætte Havdrup-spillere og sendte flot bolden i i feltet til en helt fri Loic Clement der let kunne sætte trøstemålet i kassen til slutresultat 4-1.

Havdrups skole er videre til 2. runde.

Se også: Linette netter

Fair Play-håndklædet gik fortjent til Sct. Nicolai-anfører William Maxen.

Fiduser til Christoffer Bach og målmand Nicholas Hansen.

1 af 10 Zacharias Thomhav fra Sct. Nicolai Skole sparker frispark og rammer stolpen. (Foto: Michael Nordkvist)
2 af 10 (Foto: Michael Nordkvist)
3 af 10 God aktion af Sct. Nicolai-anfører William Maxen. (Foto: Michael Nordkvist)
4 af 10 (Foto: Michael Nordkvist)
5 af 10 Havdrups Tobias Silber Larsen sender sikkert straffesparket i kassen til 4-0. (Foto: Michael Nordkvist)
6 af 10 Havdrup Skole har netop scoret til 2-0. (Foto: Michael Nordkvist)
7 af 10 Kampens bedste spiller, målmand Nicholas Hansen. (Foto: Michael Nordkvist)
8 af 10 Sct. Nicolai- keeper, Deniz Caner. (Foto: Michael Nordkvist)
9 af 10 Havdrups Skoles heppekorledere. (Foto: Michael Nordkvist)
10 af 10 William Maxen sparker frispark, men Havdrups målmand Nicholas Hansen redder flot. (Foto: Michael Nordkvist)