Målmand dømt ude

Rødt kort: Det blev en svær kamp, da målmanden røg

De glade fidusbamse modtagere.(Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
De glade fidusbamse modtagere.(Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)

Drengekampen mellem Lille Næstved Skole Sjølundsskolen var en kamp, hvor der blev gået til stålet, for det meste med fair midler.

Se kampfakta

Udvist målmand
Dog måtte kampens dommer fremvise et rødt kort til Sjølundsskolens målmand kort tid efter kampstart for en kraftig nødbremse af en modstander, en helt korrekt udvisning.

Det slog helt klart Sjølundsskolens spil i stykker at de måtte skifte målmand og spille med 10 spillere resten af kampen.

Se også: TV: Kæmpede sig tilbage

Lille Næstved skole spillede klogt og udnyttede ovennævnte til at score et par gange, men alligevel kom der spænding på, da Sjølundsskolen reducerede til 2-3, men de forstod ikke at udnytte at Lille Næstved havde en spiller ude på grund af et gult kort.

Sejren kørt hjem
Så stille og roligt lagde hjemmeholdet afstand målmæssigt og kørte sejren sikkert og fortjent hjem med slutresultat 8-4.

Se også: TV: ReSeppten på sikker sejr

Især hjemmeholdets anfører Oliver Bronee imponerede med sit sikre spil, placerings evne, og ikke mindst viste han som anfører, at han gik forrest, han fightede, så det var en fryd være tilskuer.

Gav ikke op
Udeholdets anfører Jacob Helsinghoff var nærmest her og der og allevegne, trods de var bagud gav han ikke op, og holdt verbalt sine medspillere til ilden, ja i pausen gav han den gas, sikken en pep talk han gav sine medspillere, klart hans fortjeneste, at alle på holdet blev ved med at kæmpe til slutfløjtet lød fra kampens udmærkede dommer Poul Demant.

Fidusbamserne gik til anførerne.

Se også: TV: Sådan jern-Jonas

1 af 2 Der blev gået til stålet. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
2 af 2 De glade fidusbamse modtagere.(Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)