Kanon kamp af begge mandskaber

Fornøjelse: Langt mere energi end ved landskampen

En super kamp med god energi. (Foto: Søren Schmidt)
En super kamp med god energi. (Foto: Søren Schmidt)

Da jeg skulle referere dagens drengekamp mellem Hotherskolen, Hårlev og Øst Skole, Faxe Ladeplads, tænkte jeg straks på min oplevelse af kampen i Telia Parken mellem Danmark og Armenien, hvor jeg også var til stede. Hvor kampen i går var lidt fattig for entusiasme på banen, skal jeg love for at det var anderledes at være i Hårlev i dag. Den energi som drengene her lagde for dagen, var en sand fornøjelse.

Se kampfakta

Se også: Målmand dømt ude

Dominerende spillere
Her var der tale om to hold, der godt ville gå til den, men aldrig gik over stregen. I forhold til sidste gang, jeg referede Hotherskolens kamp, var det helt andre spillere, der dominerede. En af de spillere, jeg lagde mærke til, var hjemmeholdets Tobias Andersen (Bamse-vinder). Hotherskolens tredje mål blev scoret efter et flot frispark fra fløjen. Det præcise spark, helt ude fra linjen blev placeret lige inde i målfeltet, hvor det var en let sag for den dobbelte målscore Frederik Jørgensen at ekspedere bolden ind bag den sagesløse målmand Laurids Jacobsen.

Se også: Stor spilforståelse

Laurids havde i øvrigt flere gode redninger i løbet af kampen, hvilket gjorde at han modtog fidusbamsen. Fairplayprisen gik til Øst Skolens anføre Malthe Petersen, som forsøgte at få gejst ind i sit hold, men dette kunne ikke ændre noget ved det endelige resultat.

Se også: TV: Kæmpede sig tilbage

1 af 3 (Foto: Søren Schmidt)
2 af 3 (Foto: Søren Schmidt)
3 af 3 En super kamp med god energi. (Foto: Søren Schmidt)