TV: Can var overalt

Sejr: Can var grunden til, at de vandt

Atakan Dagli spillede en stor kamp og fik holdets fidustrold. Til højre er det Can Güler. (Foto: Erik Larsen)
Atakan Dagli spillede en stor kamp og fik holdets fidustrold. Til højre er det Can Güler. (Foto: Erik Larsen)

Vibeholmskolen har et lille overtag i starten af kampen, men Gildbroskolen stritter godt imod, og har også et par farlige chancer.

Se kampfakta

Vi skal også helt hen i det 27. minut, før tilskuerne får lidt at varme håndfladerne på. Her bryder én af kampens store oplevelser, Can Güler, igennem og bringer Vibeholmskolen foran 1-0.

Pep-talk
Det er også resultatet i pausen, og her prøver deres træner at ridse op:

- Vi har nu erfaret, at vi er gode til kontraløb, men når vi selv presser, så er det altså 100 procent. Prøv at tænk hurtigt og spred gerne spillet.

Se også: Kanon kamp af begge mandskaber

Fra starten af 2. halvleg tager Can igen fat og scorer det næste mål. Han var overalt på banen, men holdets træner, Rasmus, synes dog, at Can “hænger” lidt for meget. Han skal mest bruge sine kræfter oppe foran.

Can og Aktan
Vi tager fat i Can og holdets fidustroldmodtager, Atakan Dagli, efter kampen, og lader Can fortælle om hans indtryk af kampen:

- Det gik som forventet. Vi startede tålmodigt for at finde deres svage sider, for derefter at spille os igennem, og de måtte jo også lave to straffespark imod os. Jeg spiller selv i Brøndby på U17-holdet, men her er det sjovt at spille sammen med sine skolekammerater, sagde han.

Atakan Dagli supplerer:

- Jeg spiller for FC Ishøj U19, og jeg er rigtig glad for min fidustrold. Jeg kæmpede virkelig for holdet i dag, så måske er det fortjent, jeg fik den, fortalte han.

Se også: Favoritterne vandt til sidst

Begge to fortæller også, at skolens rekord er 6. runde, så den vil de gerne slå i år, og nu er vi fremme ved 3. runde.

Se Vibeholms sejrssang her:

Perlemål
Holdets tredie mål er en perle, da Charlie Johnsen fra højre kant løfter bolden i en blød bue over målmanden og op i det lange hjørne.

Derefter bliver der dømt et korrekt straffespark, som Yasin Güler scorer sikkert på. Femte mål bliver sat ind af Jonas Holm, hvorefter Deniz reducerer til 5-1 for Gildbroskolen.

Se også: Afgjort på straffe

Can Güler får lov til at slutte af til 6-1, da der bliver lavet straffespark på ham, efter han er kommet helt fri foran mål. Han scorer selv helt sikkert.

1 af 3 Yasin Güler scorer Vibeholmskolens fjerde mål på straffe. (Foto: Erik Larsen)
2 af 3 Can Güler scorer Vibeholmskolens sjette mål på straffe. (Foto: Erik Larsen)
3 af 3 Atakan Dagli spillede en stor kamp og fik holdets fidustrold. Til højre er det Can Güler. (Foto: Erik Larsen)