Sønnen sænker fars hold

Tæt kamp: Holmebækskolens drenge sænkede Strøbyskolen

Her er reduceringsmålet til 2-1. Meget vigtigt mål, der muligvis vendte kampen. (Foto: Erik Larsen)
Her er reduceringsmålet til 2-1. Meget vigtigt mål, der muligvis vendte kampen. (Foto: Erik Larsen)

En af tilskuerne til dagens kamp mellem Strøbyskolen og Holmebækskolen kom med denne udtalelse, da dommeren fløjtede af:

- Det er den bedste fodboldkamp, jeg har set i år. Hold da op, hvor var det spændende, men selv om hjemmeholdet tabte, er der ingen surhed.

Se kampfakta

Vekslende spil
Spillet havde i første halvleg vekslet frem og tilbage, masser af spil på midten, men udeholdet har et par små 'smarte' fyre, der via et godt samarbejde i højre side fik et par gode chancer i starten af kampen.

Men langsomt fik Strøbyskolen sat sig lidt på kampen, så det var ikke helt uretfærdigt, at Lucas Neumann bragte dem foran i det 22. minut.

Se også: Tog nederlag med oprejst pande

Det var en blokering foran mål, hvor bolden hopper hen til Lucas omkring straffesparkpletten. Han holder bolden godt nede og scorer fladt i højre side af målet.

1-0 ved pausen. Her får Strøbyskolens træner, Brian Jacobsen, fat i sine drenge og siger:

- I skal fortsætte det gode spil, som I sluttede første halvleg med. Vær oppe på tæerne i forsvaret, da Holmebækskolen vil komme med lynets hast fra starten af.

Holmbækskolens træner, Henrik, er lidt mere 'vred', da han siger:

- I var rigtig gode de første ti minutter, men der kæmpes overhovedet ikke nu. I har alle teknik til at vinde denne kamp, men der skal også mere power på, og det gælder alle. I skal sørge for at få bolden frem, for at det hele skal lykkes.

Se også: TV: Se det brændte straffe

2-0
Anden halvleg bliver sat i gang, og i det 37. får udeholdet en spand koldt vand i ansigtet, da Sebastian Hansen får bolden i højre side og scorer i det lange hjørne. 2-0 til hjemmeholdet.

Men lige pludselig begynder det at rulle for Holmbækskolen, og de har måske lyttet rigtigt godt efter, hvad deres træner sagde til dem i pausen.

Der opstår en situation, hvor hjemmeholdets målmand tager bolden op efter en af hans medspillere sidst har rørt den. Indirekte frispark tæt på mål, og opdækning på målstregen.

Se også: Målmageren Marius

Bolden bliver spillet hen til Magnus Skånning Jacobsen, der hårdt sender bolden i venstre side af nettet. Reducering til 2-1 og det var måske lige hvad, de manglede for at komme i gang.

Magnus har indtil nu været en af de bageste, men nu sender træner Henrik ham frem, og et minut senere scorer han til 2-2 midt i målet. Kort før slutfløjtet er det igen Magnus, der får fat i bolden ude i højre side af straffesparkfeltet.

Scoop
Han serverer en flad bold skråt tilbage til Mathias Lewandovski Svendsen, der scorer på et kort hug. Flot fodboldkamp, hvor det er Magnus, der gør en stor forskel, og så er de 'små' teknikere oppe foran et scoop for holdet.

Se også: Hurtige Hurup

- Min far er træner for modstanderholdet, så der har rigtigt været tryk på derhjemme. Det bliver et spændende aftensmåltid, jeg kan se frem til. Jeg spiller i Herfølge BK, U17, og er 15 år gammel. Jeg synes, det var en jævnbyrdig kamp, men det gav altså lidt ekstra, at kampen var mod min fars skole. Vi havde ikke de store forhåbninger, da min far havde fortalt, at de var vældig gode. Nu tager vi en kamp ad gangen, men vi prøver at komme langt i turneringen, fortalte Magnus efter kampen.

1 af 4 Der var en masse gode nærkampe og masser af tilskuere. (Foto: Erik Larsen)
2 af 4 Man må sige, at Holmebækskolens træner, Henrik, fandt de gode træk frem i pausen. (Foto: Erik Larsen)
3 af 4 Her er vi i første halvleg, hvor Strøbyskolen prøver at få bolden indover. (Foto: Erik Larsen)
4 af 4 Her er reduceringsmålet til 2-1. Meget vigtigt mål, der muligvis vendte kampen. (Foto: Erik Larsen)