I den sorte gryde

Fight: Kom videre med besvær

Andreas Buus med fuld boldkontrol. (Foto: Jørgen Jakobi)
Andreas Buus med fuld boldkontrol. (Foto: Jørgen Jakobi)

Krogårdsskolen kom videre med besvær
Der var ingen tvivl om favoritværdigheden, da drengene fra Ådalens Privatskole i 2. runde tog imod Krogårdsskolen fra Greve. Den påtog gæsterne sig . De kom med en storsejr på hele 10-1 i bagagen og  med et hold ,hvor alle pladser var godt besat, måske med undtagelse af målmandspladsen.

Se kampfakta

Ikke desto mindre masede hjemmeholdet på, og helt i front huserede Casper Hauervig . En dejlig  angrebstype, som i den virkelige verden målmand. Målmand på meget højt niveau. Han spiller i Brøndby på U-17 liga, og han er med i landsholdsbruttotruppen på U-16. Han blev ofte tæt markeret af sin daglige klubkammerat i Brøndby  Andreas Brus, som i dagens kamp optrådte for Krogårdsskolen. Se interview med dem begge her-video

Korgårdsskolen foran
Men det var de sortklædte fra Krogårdskolen, der kom først på måltavlen . En god stikning fra Mathias Reuss til Oliver Qvarp ,og 0-1 til udeholdet efter 7 minutter.

Se også: Sønnen sænker fars hold

To minutter senere slog Casper Hauervig contra. Han behandlede en god aflevering fornemt, og udlignede til 1-1. Krogårdsskolen strammede op, og kort tid efter var Mathias igen  klar med en assist. Denne gang til Andreas Brus, som med et vidunderligt drøn bragte sit hold foran 2-1.,og kort tid efter fik Mathias selv chancen, og han var helt sikker i sin skudafvikling, og gjorde halvlegsstillingen til 1-3 til udeholdet.

Se video med Andres og Casper her:

Pausesnak
Hos hjemmeholdet var man ikke utilfreds med indsatsen . Det kneb mere hos udeholdet. Der blev ikke uddelt roser, og spillerne fik besked på at tage sig sammen, og træneren var klar i spyttet, da han gav ordren:

- Gå nu ind og luk den kamp med et par mål .Så gode er de altså heller ikke.

Hans spillere havde slet ikke hørt efter. For det første blev de presset i bund af et aggressivt hjemmehold, og for det andet, slap de igen Casper H løs. og de spillere, der kom i nærheden, viftede han væk og reducerede til 2-3. Den spand koldt vand vækkede udeholdet. De begyndte at spille fodbold og fik overtaget. Det resulterede også til sidst i en scoring, da en velspillende anfører Alexander Laustrup på et hovedstød gjorde det til 2-4

Se målet her på video:

Se også: Far og søn krydsede klinger

Samme Alexander gjorde sig dog i 2. halvleg for ofte bemærket med alt for mange kommentarer til dommerens kendelser, og der kom ikke mange rosende ord ud af hans mund til holdkammeraterne. Han bør nok tænke lidt mere over sine anføreropgaver fremover

Ådalen slår contra
Det flotte mål knækkede tilsyneladende Ådalen, og de kom igen under pres, og her viste anfører Marcus Rasmussen storspil og fik forhindret flere scoringer , men i den anden ,slog Casper til igen . Denne gang langt ude fra. Han opsnappede en løs bold,  og med et dommedagshug satte den i kassen 3-4 ,og stadig et par  minutter tilbage at spille i.

Og selvom Ådalens spillere ihærdigt forsøgte sig, var de ikke i nærheden af en udligning, så Krogårdsskolen haltede sig videre til 3. runde med en kneben 4-3 sejr.

Med så mange gode boldspillere som Krogårdsskolen er i besiddelse af i år, så bør de kunne spille sig frem til mange kampe endnu, men så skal vinder genet og vilje barometeret have en højere overligger.

Se også: Manglede lidt medgang

1 af 5 Ådalen havde god opbakning. (Foto: Jørgen Jakobi)
2 af 5 Casper Hauervig -konstant i nærheden af bolden. (Foto: Jørgen Jakobi)
3 af 5 Fidusmodtager Mathias Reuss. (Foto: Jørgen Jakobi)
4 af 5 Hjørne til Krogårdsskolen. (Foto: Jørgen Jakobi)
5 af 5 Andreas Buus med fuld boldkontrol. (Foto: Jørgen Jakobi)