Annonce:
Annonce:

'Kaptainen' gik forrest

Klasse: Gåsetårns Anna Kaptain var helt ustyrlig mod Sundskolen

En modstander 'down - 'one to go': Kamilla Kuscon kæmper for sagen. (Foto: Bodil Zuschlag)
En modstander 'down - 'one to go': Kamilla Kuscon kæmper for sagen. (Foto: Bodil Zuschlag)
Annonce:

-  De ser lidt store ud, mente pigerne fra Sundskolen inden dagens møde med pigerne fra Gåsetårnskolen på Vordingborg Stadion.

Men som en af pigerne sagde:

- Så må vi bare gå ekstra til den.

Se kampfakta

Pres fra start
Og pigerne fra Gåsetårnskolen kan da også virke lidt skræmmende. Ikke mindst fordi de kender hinanden så godt. 12 af 14 træner til daglig sammen på VIFs U17 hold, også selvom nogle af dem ikke er mere end 13 år.

Afgjort af Hattrick

Gåsetårnskolen formår da også at lægge pres på fra start. Store målchancer bliver det dog ikke til, da spillet klumpes meget sammen på midten og mangler bredde. Mål bliver det dog alligevel efter 10 minutter, da Volena Dimitrova løber en lang stikning op. Målmand Jasmin Stokkebro får hånden på det velplacerede skud, men kan ikke afværge scoringen.

Annonce:

Kort efter 1 – 0 målet bliver en Gåsetårnspiller præsenteret for direkte rødt og holdet må derfor spille med 10 mand resten af kampen. Det giver Sundskolen fornyet tro på tingene. Desværre bliver det 2 – 0 ved et selvmål og det tærer naturligt på selvtilliden.

Keeper-duel på højt plan

Lige inden halvleg har Mille Eriksen et par gode afslutninger, men helt farligt er det ikke. Desværre for Sundskolen får Anna Kaptain scoret det første af sine 6 mål lige inden halvleg. 3 – 0 ved halvleg.

Sundskolens træner har ikke mistet troen på sagen.

- Vi laver nogle omrokeringer for at stække deres midtbane og husk nu, at vi er en mere end dem. De må blive trætte på et tidspunkt.

Anna-show
Det viste sig desværre for Sundskolen ikke at være tilfældet. Specielt Anna Kaptain er rigtig kommet i gang og med yderligere 5 scoringer sørger hun for, at Sundskolen aldrig kommer i nærheden af et comeback. En scoring ind imellem fra Kimmi Jacobsen gør at stillingen kort før tid er 9 – 0.

Godt match

Annonce:

Kampens sidste mål bliver dog sat ind af Sundskolen. De får et frispark i venstre side et pænt stykke fra mål. Mille Eriksen eksekverer og det veltimede frispark sejler i en stor bue over Gåsetårnskolens målmand.

På trods af det klare nederlag fightede pigerne fra Sundskolen forbilledligt. Fidusen gik til Jasmin Stokkebro i målet. Hun er et stort talent, som vil kunne drive det vidt. Fair play gik til Liv Hartmann, som tog mange fair dueller med Gåsetårnskolens forsvar.

Hellere lille og vågen

Gåsetårnskolens fidusvinder blev Anna Kaptain. Ikke bare på grund af de seks mål, men også fordi hun har stor betydning som omdrejningspunkt på midtbanen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: