Eskilstrup ejede kampen

Ensidigt: Derfor var de fysisk og taktisk dygtigere

Eskilstrups fangruppe. (Foto: Flemming Thomsen)
Eskilstrups fangruppe. (Foto: Flemming Thomsen)

Trods efterårsstorm og regnvejr leverede de to ovennævnte hold ( næsten naboskoler) en flot indsats på EB's  dejlige anlæg.

Se kampfakta

Alle tilskuere var meget forventningsfulde, idet hvert hold i deres forrige kamp havde pulveriseret deres modstandere. Eskilstrup Skole havde mulet Nr. Vedby Skole med 5 - 0 og Nordbyskolen havde lammetævet  Møllebakkeskolen med 7 - 1, så der var lagt op til et spændende opgør.

Stærkere
Men lad det være sagt med det samme, spændingen udeblev idet Eskilstrup Skole var fysisk og taktisk bedre end Nordbyskolen. Efter 5 min. kunne Nordbyskolens stærke målmand pille bolden ud af nettet, da Eskilstrups  angriber Benjamin Lauridsen scorede sikkert til 1 - 0.

Se også: Flyvende målmand

Pressede på
Herefter pressede Eskilstrups forsvar og midtbane yderligere på og fik etableret gode angreb, der resulterede i yderligere 2 mål, så stillingen ved halvleg var 3 - 0 til Eskilstrup. I 2. Halvleg fik Mike Marcussen Nordbyskolen reduceret til 3 - 1. Eskilstrup skruede igen op for tempoet og passerede Nordbyskolens målmand 2 gange til slutresultatet 5 - 1 til Eskilstrup Skole.

Se også: Nicoline i drengekamp

I en ellers fair spillet kamp måtte den glimrende Dommer Ole Hansen desværre uddele et rødt kort til Eskilstups Lasse Topp, der trak i nødbremsen. Men Nordbyspillerne erkendte at sejren til Eskilstrup var helt OK.

- Jeg spurgte Korakot fra Eskilstrup, hvad der var årsag til at de vandt så overbevisende. Vi var teknisk bedre end dem og vore afleveringer var mere præcise end deres, udtalte den stærke angriber.

Se også: Lewandowski matchvinder

1 af 5 Eslilstrups farlige andriber Korakot Naowong scorer til 3 - 0. (Foto: Flemming Thomsen)
2 af 5 Igen en flot redning af Lucas Nordbyskolen. (Foto: Flemming Thomsen)
3 af 5 Lucas Matthisson Nordbyskolen griber sikkert ind. (Foto: Flemming Thomsen)
4 af 5 Eskilstups 2 måls skytte Korakot Naowong. (Foto: Flemming Thomsen)
5 af 5 Eskilstrups fangruppe. (Foto: Flemming Thomsen)