Toget kørte efter pausen

Stærkt: Efter en målløs første halvleg skiftede Strøby-pigerne gear

I dag havde de dygtige tvillinger begge taget gule støvler på, og så er det svært at se forskel, her er det fra venstre Cecilie og Sandra. (Foto: Erik Larsen)
I dag havde de dygtige tvillinger begge taget gule støvler på, og så er det svært at se forskel, her er det fra venstre Cecilie og Sandra. (Foto: Erik Larsen)

Udebaneholdet, Øst Skolen fra Fakse-egnen, havde det lidt svært i dag mod Strøbyskolen, selvom de flot holdt 0-0 ved pausen.

Se kampfakta

Frisk start
De har nemlig været lidt uheldige, da det først var deres anden kamp, selvom dette var en kamp i fjerde runde.

Se også: Mål-Mathilde

I første runde var de oversiddere, og i tredie runde dukkede modstanderholdet ikke op, så måske manglede holdet bare kamptræning.

Vejret var lidt diset, men begge holds piger gik dog raskt til den fra starten, og der dukkede da også nogle målchaner op hist og pist, men det store spil var det ikke i første halvleg.

Godt nok pressede Strøbyskolen så meget på, at Øst Skolen havde svært ved at få bolden over midterlinien.

Se også: Sortebakken sejrer

I pausen tog de tog holdledere over, og der kom nogle nye tanker på banen. Lizette fra Strøbyskolen sagde med det samme:

- Sørg nu for at få skudt lidt mere, selvom de har en god målpige. I skal fordele jer i straffesparkfeltet ved hjørnespark, og nogle af jer skal stå bagest i feltet, så I er klar til at løbe frem imod bolden. Vi laver også lige lidt justeringer.

Se også: TV: Juelsminde jublede

Smal trup
Annemette fra Øst Skolen var også klar over, at det var en vigtig kamp:

- I gør en super indsats, tro på det og kæmp. I anden halvleg kører vi snert med udskiftninger, da vi har fået en skade i første halvleg, og vi mangler jo en spiller i forvejen. Prøv at komme lidt mere frem på banen, for kampen står altså stadig 0-0.

Se også: Hattrick ikke nok

Men der må være sket noget hos Strøbyskolen i pausen, for de kom ud og viste glimrende spil, flot overblik og så spillede de bolden så fint frem i hullerne.

De har flere gode spillere, så lad os lige nævne Tekla Emborg, der scorede første mål og Mille Jørgensen, der nettede til 2-0. Hun er en arbejdsom flittig type, der løber efter alt der bevæger sig i deres angrebsområde.

Se også: Sikkert videre

Tvillinger
Så har de et par tvillinger, der er helt umulige at kende forskel på, Cecilie og Sandra Pedersen, men fodbold kan de spille. Til sidst skal også nævnes Lærke Raahauge, der scorede til 3-0, og i dag modtog holdets fidustrold.

Hun er en pige med et fint overblik, hele tiden løfter hun hovedet for at se, hvor medspillerene befinder sig, og så får hun stukket bolden frem til dem.

Se også: Scorede efter syv sekunder

Efter kampen reflekterede hun over indsatsen:

- Jeg er 14 år og spiller i AIK 65. Vort skolehold her i dag spiller meget bedre end i de første kampe. Vores bedste side er, at vi hele tiden prøver at spille bolden til den bedst placerede medspiller.

Se også: Fortsatte stimen

På spørgsmålet om hvor langt Strøbyskolen kommer i dette års skolefodboldturnering, svarede hun med et stort smil:

- Vi ses til finalen.

1 af 5 Her ses fidustroldmodtageren fra Strøbyskolen, Lærke Raahauge. (Foto: Erik Larsen)
2 af 5 Kort før kampstart var de bedste tilskuerpladser optaget. (Foto: Erik Larsen)
3 af 5 I pausen fik Strøbyskolens holdleder, Lizette, mulighed for lige at komme med nogle gode idéer. (Foto: Erik Larsen)
4 af 5 Oplæg til mål, da bolden sekunder senere bliver lagt flot skråt tilbage til en medspiller. (Foto: Erik Larsen)
5 af 5 I dag havde de dygtige tvillinger begge taget gule støvler på, og så er det svært at se forskel, her er det fra venstre Cecilie og Sandra. (Foto: Erik Larsen)