Afviste at vise nåde

Stjernehold: Hastrupskolen fulgte ikke Realskolens appel om at stille med B-holdet

Asta Kielgast. (Foto: Johnny Torsen)
Asta Kielgast. (Foto: Johnny Torsen)

Optakten til lokalopgøret på Hastrupskolen, imellem Hastrupskolen og Køge Private realskole, var præget af psykologisk 'krigsførsel' idet Køge Private Realskole havde 'stillet krav' om fairplay fra hjemmeholdets side.

Se kampfakta

Stillede med stjernerne
Blandt andet gik henvendelsen til Hastrupskolen ud på, kun at stille med de næstbedste spillere, og holdet skulle holde lidt igen hvis målscoren kom op på 10 mål.

Gang i kampen. (Foto: Finn Jensen) Jyllandmidt Kragerne flyver videre

Hastrupskolen overholdte dog ingen af de to henvendelser fra gæsterne, idet lærer Sune Hansen stillede med samtlige stjerner på sit pigehold og resultatet blev 11-0 til hjemmeholdet der nu viste vejen for skolens drengehold som senere i denne uge krydser klinger med Ellemarskolen.

Der skal der lyde en stor respekt for Køge Private Realskole for på intet tidspunkt gav de godt kæmpende piger op, selv om kampen var meget ensrettet og det var 60 minutters angreb på gæsternes mål og hvis ikke målvogtersken Katrine Hansen havde stået en super anden halvleg, så kunne det have gået meget være.

Der var frugt, vand og dundertale til Havrehedskolens piger i pausen. (Foto: Preben Nielsen) Fyn TV: Kattens leg med musen

Også stor respekt for venstre backen Amalie Bjerge som for sine flotte indsats fik fidusbamsen. Og så endelig en stor kamp af Rebecca Jensen som trods sin lille størrelse var en mands hær på Køge Private Realskole.

Uprøvet keeper
Og så til dagens vindende hold som kørte med fuld turbo på i hele kampen og vandt de fleste nærkampe i alle tre kæder.

Munkebjergs helte Jeppe og Granit. (Foto: Carsten Lausten) Fyn Granit til Munkene

Det eneste ubesvarede spørgsmål som lærer Sune Hansen står tilbage med, hvad niveau hans keeper har, for i holdets første kampe er Natascha Hedegaard ikke blevet stillet på de store prøver.

Der er ikke så mange af Hastrupskolens piger som til dagligt spiller fodbold, til gengæld dyrker de andre former for idræt på højere niveau, blandt andet kommunalbestyrelses medlem Thomas Kielgasts datter Asta, som dyrker atletik på højeste niveau, og Asta Alberte Kielgast udretter et kæmpe stykke arbejde på den højremidtbane hvor blandt andet hendes hovedstødsstyrke er unik.

Caroline og Filippa. (Foto: Preben Worsøe) Sjællandnord Thea tager teten

Den ene part i midterforsvaret hos midterforsvaret raver den lille Anja Wagner op, ikke fysisk men fodbold mæsigt hvor hun er iscenesætter for mange angreb i holdets højre side. Anja er en af holdets yngste så der venter hende forhåbentlig mange kampe i skolernes fodboldturnering.

Fem kasser fra anførerens fødder
Hastrupskolen s anfører Kristina Ericka Vestendal Mortensen meldte sig for alvor ind på pigernes topscorerliste da hun tegnede sig for fem kasser af sit holds elleve mål. Kristina er den fødte ledder og så er hun født med en rigtig målnæse, ikke alene skyder hun godt, hun er også særk på hovedet, desværre gik et par af hendes hovedstød enten på opstanderen eller lige over Køge Private Realskoles mål.

De glade Niels Ebbesen-piger i rødt. (Foto: Henrik Schou) Jyllandmidt TV: Højt humør i Højvangen

Hastrupskolen s anfører understøttes også af dagens bamsevinder Cecillie Brandstrup Hansen som trods sit ryg nummer 9 ligger på tierens plads lige bag sin anfører, og ud over at fodre sin ledder med dybe stikninger så kan hun også lave mål, tre af slagsen i dagens kamp.

Hastrupskolens tre sidste mål blev scoret af Asta Alberte Kielgast.

Straffesparks konkurrencens hovedpersoner William Frølund 8venstre) & Rasmus Risager. (Foto: Carl-Johan Christensen) Jyllandnord TV: Underholdende spænding

Fodbold eufori på Hastrupskolen
Der blev i dagens kamp for alvor båret brænde på bålet til fredagens brag imellem de to Køge skoler, Hastrupskolen og Ellemarkskolen, og man fornemmer den store fodboldeufori der præger elever og lærer på Hastrupskolen, som i øjeblikket har begge skolens hold videre i skolernes fodboldturnering 2014-2015.

Oline Bertram en af kampens store oplevelser. (Foto: Henrik Schou) Jyllandmidt TV: Helt lige kanonkamp sluttede med otte kasser

Som nævnt skal skolens drenge op imod de tidligere vindere af skolernes fodboldturnering Ellemarkskolen, en kamp der er flyttet til Herfølges bane to. For pigernes vedkommende venter nu den nordlige Køge skole Kirstinedalskolen.  

Fairplay håndklædet gik til Katrine Hansen fra Køge Private Realskole.

1 af 10 (Foto: Johnny Torsen)
2 af 10 (Foto: Johnny Torsen)
3 af 10 Køge Private Realskoles bamsevinder Emalie Bjerre. (Foto: Johnny Torsen)
4 af 10 Hastrupskolens forsvars dirigent Anja Wagner. (Foto: Johnny Torsen)
5 af 10 Anfører og topscorer Kristine Ericka Mortensen. (Foto: Johnny Torsen)
6 af 10 Asta Kielgast. (Foto: Johnny Torsen)
7 af 10 Kommunalbestyrelses medlem i Køge, Thomas Kielgast fulgte sin datter. (Foto: Johnny Torsen)
8 af 10 Isabell, i midten og søster til Andrè og Marcel Rømer, henholdsvis FCM og Viborg IF fulgte med fra sidelinjen. (Foto: Johnny Torsen)
9 af 10 Fodbold eufori præger Hastrupskolen. (Foto: Johnny Torsen)
10 af 10 Asta Kielgast. (Foto: Johnny Torsen)