Annonce:
Annonce:

Topscorer pakket ind i kamp med seks tvillinger

Exit: Topscorer-kandidat Alain Mateso blev holdt i kort snor

Tre sæt tvillinger, fairplay modtager, Alain som er på topscorerlisten for hele landet, samt fidusbamsemodterne. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Tre sæt tvillinger, fairplay modtager, Alain som er på topscorerlisten for hele landet, samt fidusbamsemodterne. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Annonce:

Tre sæt tvillinger, to sæt hos hjemmeholdet og et hos udeholdet, samt indtil kampstart nummer tre på landets topscorerliste hos udeholdet, var oplægget til kampen mellem Skovboskolen og udeholdet Byskovskolen.

Se kampfakta

Måltyv
Det blev klart fra kampstart, at hjemmeholdet havde læst på lektien inden kampen, og var klar over, at der hos udeholdet var en farlig måltyv i Alain Mateso, som i øvrigt er født i Ghana, og kommet til Danmark for syv-otte år siden.

En herlig spiller, der kan drive det vidt, og som også er god til mange andre sportsgrene ifølge holdets holdleder.

Legende let for Lind

Men i denne kamp blev han simpelthen pakket ind af hjemmeholdets forsvar fra start til slut, alligevel viste han i små glimt i kampen, at han ikke skulle have meget plads for at udgøre en trussel, sikken en speed han har. Men hjemmeholdet sad tæt på han, og han fik ikke scoret i denne kamp.

Annonce:

Hjemmeholdet lagde pres på fra kampstart, men som det ofte går var det udeholdet der bragte sig foran, så satte hjemmeholdet mere pres på og to minutter efter stod det 1 – 1 ved nummer 11. Marcus Hartmann.

TV: Se hele straffesparkskonkurrencen

Og efter 15 minutter i første halvleg 2 – 1 til hjemmeholdet, som havde masser af chancer til flere mål, men flot spil af udeholdets målmand forhindrede dette. Målscoreren var igen Marcus.

Efter pausen var det igen hjemmeholdet, der var farligst og tæt på flere mål, men udeholdet fightede så englene sang, og holdt deres mål rent til det 19 minut i anden halvleg, hvor der blev tildelt hjemmeholdet et korrekt dømt straffespark af kampens udmærkede dommer.

Mistede pusten
Det blev omsat til et mål, så hjemmeholdet nu førte med 3 -1.

Farvel og på gensyn Johanne

Det tog lidt af pusten fra udeholdet, og kampens slutresultat blev 3 – 1 til Skovboskolen.

Det er vist det længste Skovboskolen endnu er kommet i skolefodbold, hviskede en af skolens lærere efter kampen.

Annonce:

Et underholdende indslag under hele kampen, var en flok mindre drenge fra Skovboskolen, der sad på rækværket på stadion, de sang heppesange til deres drenge på banen hele kampen igennem. Jo hjemmeholdet har en fanklub.

Tre røde kort

Udvælgelse af hvem der skal have fidusbamse er altid svær, denne kamp ingen undtagelse, alle fortjente at få en, for alle ydede en stor indsat for deres hold, men valget faldt på Byskovskolens Oliver Daugaard og hjemmeholdets Emil Friis Andersen, der begge viste stort overblik, samt stor spilforståelse kampen igennem.

Fairplay gik til udeholdets Kresten Vasili Nielsen, der viste at en forsvarspiller godt kan forsvare, også til stregen, man glemmer engang imellem at fodbold faktisk er en kontaktsport og grænsen er hårfin.

Fire mål på fire chancer

En god underholdende kamp på Bjæverskov stadion, en kamp som begge hold kan være stolte af.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: