Annonce:
Annonce:

TV: Vild med Volle

Overstadig jubel: Lise og Volle var vigtige i kredsfinalen

Volnea også kaldet 'Volle' tv. (Foto: Henrik Schou)
Volnea også kaldet 'Volle' tv. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

Det var to nærmest overstadigt glade piger, vi fik fat i efter kredsfinalen, hvor udeholdet vandt en fortjent 2-0 sejr over Kirstinedalsskolen. Anfører Lise Nielsen og superangriber Volena Dimitrova -kaldet Volle. To gode veninder, der kun havde godt at sige om hinanden. Med hver sin plads på holdet.

TV: 'Olsen-banden' sikrede Gåsesejr  

Stemmestyrke
Lise er anfører og forsvarsdirigenten, og hendes stemmestyrke fejler ikke noget. Hun ved godt, hvornår og hvordan, der skal dirigeres med tropperne. I pausen var hun f.eks. hurtigt fremme med bemærkningen:

- Hvor er det skønt at se, hvor godt I alle sammen kæmper.

Galleri: Kirstinedalsskolen - Gåsetårnskolen

Sådan taler en rigtig anfører. Men samtidig også en spiller med empati overfor sine holdkammerater. Da hun blev kaldt op efter kampen for at modtage sin fidusbamse, kom det tøvende og lidt genert

Annonce:

- Jamen jeg har jo fået den en gang, så kan det være rigtigt, hvorefter hun rejste sig og fik et fortjent bifald fra alle.

ZOOM: Kirstinedalsskolen - Gåsetårnskolen

Men meget symptomatisk for hende, mente hun bestemt også i samtalen, at det var Volle, der skulle have haft den.

Anfører Lise i fuld koncentration (tv.) (Foto: Henrik Schou)
Anfører Lise i fuld koncentration (tv.) (Foto: Henrik Schou)
 

Volle
Det var den bomstærke Volle dog ikke enig i.

- Det er fuldt fortjent, at Lise får den, jeg brændte jo alt for meget i dag.

Sandt er det, at Volle ikke fik scoret. Men Volena, som er fra Bulgarien og kun har været to år i Danmark, var konstant farlig oppe foran, og kun uheld forhindrede hende i at score til 3-0, da hun forfulgte en for løs tilbagelægning

Se interview med de to piger her:

 

Hun løber efter alt, og Kirstinedalsskolens forsvar brugte mange resurser og kræfter på at dække Volle op.

- Jeg har kun spillet fodbold et år, og det var pigerne fra klassen ,der fik mig med. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg er vild med at spille fodbold, også skolefodbold selvfølgelig.

Volle (tv.) i fuld fart. (Foto: Henrik Schou)
Volle (tv.) i fuld fart. (Foto: Henrik Schou)
 

Annonce:

Begge piger spiller fodbold i Vordingborg, og var allerede i gang med at glæde sig til foråret, hvor en spændende kvartfinale venter.

TV: Bare 12 år

-Jeg ved ikke, om vi skal træne med skoleholdet, sagde Lise, men da stort set hele holdet spiller i Vordingborg, så skal der nok blive trænet igennem i den kommende vinter.

TV: Var det voodoo?

- Vi vil gøre vores for at komme et par skridt videre i turneringen, og så løb de to glade piger ellers videre for at deltage i omklædningsrummet festlige stemning. De skal nok få en god tur hjem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: