Straffede gæsterne

I 11. time: Fik sejren på krogen

Hjemmeholdet forsøger sig. Foto: Per Svendson
Hjemmeholdet forsøger sig. Foto: Per Svendson

Både hjemmeholdet Krogårdskolen og gæsterne fra Vibeholmskolen havde til mandagens kamp medbragt en dygtig målmand. Se kampfakta her.

Derfor var det småt med scoringer, vi fik i mandagens opgør, men den ene, vi fik, tilfaldt hjemmeholdet, som tre minutter før tid kunne sætte den afgørende scoring ind.

Gæsterne startede som lyn og torden, og allerede efter to minutters spil måtte målmand Lærke Jensen hive en dobbeltredning op af ærmet for at forhindre hjemmeholdet i at komme bagud. Det var som om, Krogårdskolen lige skulle vågne først og finde ud af, at nu var kampen i gang.

Udeholdet formåede heller ikke at komme igennem værternes forsvar, og det betød, at mandskaberne gik til pause ved stillingen 0-0.

Vibeholmskolen forsvarede sig flot igennem kampen. Foto: Per Svendson
Vibeholmskolen forsvarede sig flot igennem kampen. Foto: Per Svendson

Se også: Luskede med frem

En enkelt scoring var nok
Krogårdskolen startede anden halvleg med at presse spillet ned mod gæsternes mål, men dog uden at komme til de store chancer.

Vibeholmskolens havde to hurtige angribere i form af Cecilie Hansen og Selinay Oztürk, og de fik begge et par gode muligheder, men her kom Lærke Jensen godt ud af sit mål, og fik tacklet i to situationer. Hjemmeholdet fik en rigtig god mulighed i det 13. minut, da Christine Stegger ikke kunne holde et langskud, og bolden smuttede fra hende, men med et tigerspring fik hun klaret bolden lige for fødderne af Cille Borg.

Massiv opbakning til hjemmeholdet. Foto: Per Svendson
Massiv opbakning til hjemmeholdet. Foto: Per Svendson
 

Bedst, som man troede, at kampen ville ende uden scoringer, kom kampens eneste mål. En lang bold blev sendt afsted mod Vibeholmskolens mål, hvor Christine Stegger løb ud mod bolden, men uden at få fat i den, og så den smuttede fra hende. Som en høg var hurtige Cille Borg over bolden og sparkede den ind i det tomme mål. Det blev kampens eneste scoring, hvorfor så hjemmeholdet er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se Cille Borg afgøre kampen: