TV: Saksede den hjem

Fænomenalt: Lauge Gülstorff leverede kampens detalje

To formstærke mandskaber. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
To formstærke mandskaber. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Vi var i dag vidne til en intens drengekamp, der stod mellem Holmegaardskolen og Midtskolen. Se kampfakta her.

Første halvleg startede i et højt tempo, og det virkede som om, at Midtskolen var en tand bedre sammenspillet end modstanderne fra Holmegaardskolen.

Chanceløs
Midtskolen kom da også frem til flere chancer i starten, men flotte redninger fra Holmegaardskolens målmand forhindrede en føring til udeholdet. I den forbindelse skal det nævnes, at hjemmeholdets målmand, Gustav Mellon, fik sin debut på skoleholdet i tirsdagens kamp.

Men han var chanceløs i kampens ottende minut, hvor Midtskolens Lauge Gülstorff efter en længere løbetur afdriblede Holmegaardskolens forsvar og sikkert bragte sit hold foran 1-0.

Første halvleg fortsatte hele vejen igennem med masser af nærkampe og godt spil fra begge sider - dog med lille overvægt i spillet til udeholdet.

Men flere flotte redninger af hjemmeholdets målmand holdt udeholdet fra at score yderligere i første halvleg.

Se én af Gustav Mellons flotte redninger her:

Se også: TV: Cruisede videre

Hurtige kasser
Anden halvleg var dårligt startet, før Holmegaardskolens Tobias Kolbe fik reduceret til stillingen 1-1. Men det blev en kort fornøjelse for hjemmeholdet, for jublen havde knap nok lagt sig, før udeholdets Emil Frandsen dukkede op og headede bolden i mål til 2-1 til udeholdet.

Tre minutter efter var han igen på færre, hvor han bragte sit hold foran 3-1.Så var det, ligesom Holmegaardskolen fandt ud af, at nu var det alvor, og de fightede sig ind i kampen, og det gav bonus, idet nummer Malte Mathiasen fik reduceret til 2-3 .

Hård kampen om bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Hård kampen om bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Se også: Gyser fra pletten

Midtskolen strammede nu spillet op, og Lauge Gülstorff scorede kampens superrmål, der blev sat ind efter et flot et saksespark fra kanten af straffesparksfeltet. Et fantastisk mål, der uden tvivl var opgørets bedste detalje.

Kort tid efter cementerede udeholdet sejren, da Simon Toft scorede kampens sidste mål til slutstilling 5-2 til Midtskolen

Efter kampen fik Ekstra Bladet Skolefodbold en snak med Lauge Dülstorff, der til daglig spiller i FC Nordsjælland.

Se interviewet her: