August arrangerede sejren

Stilen blev lagt: Der var gang i scoringerne i dagens opgør 

Der var forskel på banen i dagens kamp. (Foto: Søren Schmidt)
Der var forskel på banen i dagens kamp. (Foto: Søren Schmidt)

Torsdag tog drengene fra Nykøbing F. Realskole imod drengene fra Nordbyskolen. Drengene havde glædet sig til at spille med i verdens største skolefodbold-turnering Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Prisværdig debut

Tænding fra start
Drengene fra Nordskovskolen tog teten fra start. En af de store oplevelser var Mike Markussen fra Nordskovskolen. Han havde et par skud på træværket, og krydrede indsatsen med et mål. En anden stor spiller var August Klostergaard. Han var her, der og alle vegne, og stod for tre af Nordskovskolens fem mål.

Nordbyskolen dominerede i dagens opgør. (Foto: Søren Schmidt)
Nordbyskolen dominerede i dagens opgør. (Foto: Søren Schmidt)
 

Hjemmeholdet kæmpede
Hos hjemmeholdet Nykøbing Falster Realskole var der naturligvis også et par fremtrædende spillere. En af dem var Bertram Omø, som spillede en stor kamp. Det var ham, der holdt sammen på forsvaret og forhindrede, at nederlaget ikke blev større end 5–1, som slutresultatet lød. En anden spiller, der markerede sig, var Anton Nielsen.

Se også: TV: Alexander den Store

Det var ham, der tændte lidt håb for Nykøbing-drengene med sin scoring til 1–1 på straffespark. Ellers må man fremhæve hjemmeholdets målmand Asbjørn Fredslund, som med et par fremragende redninger lyste op.