Bragede den ind

Fornemt: Uglegårdsskolen fløj videre

Anne Randrups missil på vej mod kassen. Foto: Søren Møller
Anne Randrups missil på vej mod kassen. Foto: Søren Møller

Ét af tirsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Uglegårdsskolen og Greve Privatskole, og det skulle vise sig at blive en ganske interessant affære.

Se kampfakta her.

Så uheldig ud
Det første kvarter var en meget jævnbyrdig affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Alle kæmpede bravt, og det kunne gå begge veje. Midt i halvlegen fik værterne fra Uglegårdsskolen etableret et angreb i højre side, hvorefter Jasmine Johannsen fik sendt et indlæg afsted. Dette indlæg blev så taget af vinden, og gik i mål ved den fjerneste stolpe. Her så Greves målmand Signe Tolstrup lidt uheldig ud. Dermed stod den 1-0 til Uglerne, der dermed var kommet flyvende fra start.

I pausen fortalte Signe om situationen, der førte til 1-0-scoringen.

- Jeg regnede med, at den ville gå ved siden af målet. Men både solen, som generede mig, og vinden gjorde, at jeg tog grueligt fejl, sagde en ærgerlig keeper.

- Men det gør ikke noget. Vi skal jo heller ikke vinde for stort, afsluttede hun kækt.

Sofie med en flot vending. Foto: Søren Møller
Sofie med en flot vending. Foto: Søren Møller

Drama fra pletten

I værternes tegn
Anden halvleg stod mest i værternes tegn. Selvom de fik den lette vind imod sig, var de fortsat toneangivende. I den bagerste kæde havde holdet deres anfører Mathilde Bøgevig, der var god til at bremse gæsternes angreb. Og det, som Mathilde lod slippe igennem, tog målmand Anna Rossil sig af. En ganske stærk duo.

Situationen lige før Anne Randrup sparker kuglen i kassen. Foto: Søren Møller
Situationen lige før Anne Randrup sparker kuglen i kassen. Foto: Søren Møller

TV: Selvmål før lukketid

Leveringsdygtig
Oppe foran havde de Anne Randrup og Julie Frederiksen, der stod for værternes to sidste scoringer til henholdsvis 2-0 og slutresultatet 3-0. Det ene med et fladt skud, der gik ind ved stolpen, og det andet bragede Julie op i målhjørnet.

Anne Randrup er således udstyret med en fornem sparketeknik. Dermed fortsatte hun målstimen fra sidste kamp, hvor hun også kom på tavlen.

Men alt i alt en god kamp mellem to jævnbyrdige hold, hvor alle kæmpede med stor fairness, men skulle der findes en vinder, og her var værterne fra Uglegårdsskolen bare bedre. I næste runde møder de Krogårdskolen.