Buldrede videre

Afgjort inden pausen: Allerede efter 20 minutter stod kampen 3-0

Det blev aldrig en helt lige kamp. Foto: Johnny Thorsen
Det blev aldrig en helt lige kamp. Foto: Johnny Thorsen

Tirsdag tog pigerne fra Hedelyskolen imod Krogårdskolen i 4. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Nerverne var uden på tøjet, da de to skoler fra Greve skulle kæmpe om en plads i 5. runde.

Mange af pigerne kender hinanden fra Greve Fodbold, så de vidste, hvem de skulle passe på.

Se kampfakta her.

Vendte kampen

Hurtig føring
Kampen blev desværre stoppet flere gange af dommeren på grund af forskellige omstændigheder skabt af udeholdets tilhængere.

Kampen var dog meget velspillet, og alle spillere viste høj grad af fairplay. Det var også en fornøjelse at se de to holds spillere hyggesnakke, når bolden var ude af spil.

Der kom hurtigt en scoring ved den yngste spiller hos Hedelyskolen Maja Gjetting, som scorede på en høj bold, der snød Lærke Kofod i Krogårdskolens mål.

Lærke stod godt nok for et lidt sjovt spørgsmål inden kampen:

- Jamen hvad skal jeg gøre, hvis de scorer?

I øvrigt stod Lærke en flot kamp og havde opbakning fra gæsterne mange fans, som fyldte den ene langside.

Afgjort fra første fløjt

Værter trak fra
En af Hedelyskolens bedste spillere var Lisa Seebach, som gik i godt spind med venstrekanten Luna Døngaard. De spiller dog ikke sammen til daglig.

Efter otte minutters spil blev Lærke Kofod sat på endnu en alvorlig prøve, da Lisa Seebach skød på mål fra kort afstand. Der blev dog ikke scoret.

Men i det 15. minut var Lærke prisgivet, da Lisa Seebach kunne bringe sin skole på 2-0 efter en flot assist Luna Døngaard.

Lisa Seebach lavede da også et hattrick i kampen mod Pilehaveskolen, der endte 5-1.

Fire minutter senere var rollerne byttet om, da Lune Døngaard gjorde det til 3-0 for værterne.

I slutningen af første halvleg fik man noget af det bedste fra fodboldens ABC, da Luna og Lisa kombinerede sig igennem Krogårdskolens forsvar med blandt andet en hælaflevering.

Gæsternes fans havde medbragt trommer og sørgede for god stemning. Foto: Johnny Thorsen
Gæsternes fans havde medbragt trommer og sørgede for god stemning. Foto: Johnny Thorsen

Straffede gæsterne

Tog en slapper
I anden halvlegs start gik venstrekanten Luna Døngaard igennem modstanderne. Hendes hårde skud kunne Lærke ikke holde, og så stod det 4-0 til Hedelyskolen.

Det lagde en dæmper på det offensive spil fra værterne, som viste stor gæstfrihed og lod gæsterne komme mere med i festlighederne.

Når man kigger på et fodboldhold, så finder man normalt de højeste spillere i det centrale forsvar. Men sådan var det ikke hos Krogårdskolen, som havde en af de mindste i midterforsvaret i form af Ida Hvidsteen. Hun fik dog ryddet godt og grundigt op og bar også anførerbindet.

I kampens sidste fjerdedel havde Lisa Seebach et skud lige over mål, og Krogårdskolen havde en dobbeltchance. Men Alma Razic klarede flot for Hedelyskolen.

I de sidste minutter fik tilskuerne fuld valuta for pengene. Først havde værterne et forsøg på overliggeren, og gæsterne fik pyntet lidt på resultatet til 4-1. Målscoreren for Krogårdskolen var Shafran Kaur.

Hedelyskolen var en fortjent vinder, idet holdet har de profiler, der skal til op igennem midteraksen i form af Sofia Larsen, Rose Kovacks, Lisa Seebach og Theresa Stick, som også bar anførerbindet som en naturlig leder.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hedelyskolen - Krogårdskolen, 4-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Theresa Stick, Hedelyskolen
Ida Hvidsteen, Krogårdskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Sahra Klein, Krogårdskolen