Drama i uskøn affære

Helt lige: Det var en meget tæt kamp mellem de to mandskaber

Det var en meget lige kamp. Foto: Stig Sinius Nielsen
Det var en meget lige kamp. Foto: Stig Sinius Nielsen

Grundlaget for en god fodboldkamp er en god bane og rimelige vejrforhold. Ingen af disse forudsætninger var til stede hos Arenaskolen, som tirsdag tog imod Sydkystens Privatskole. Kampen blev da også en rodet, uskøn og dramatisk affære, som absolut ikke var noget forbillede for fremtidige kampe.

Se kampfakta her.

Se også: Trængt op i en Krogh

Pres fra start
Gæsterne startede bedst, og i det 5. minut havde Lauritz Nørmølle et brag af et langskud på overliggeren. Gæsterne fastholdt deres pres, men så fik hjemmeholdet en hurtig omstilling og fik scoret til 1-0 ved Fadi i det 7. minut. Det var helt uden at levne keeperen Sofie Hansen en chance i målet.

I det 19. minut fik udeholdet endelig noget ud af deres anstrengelser, da anfører Aksel Søgaard scorede direkte på et af de utallige frispark, der var i kampen.

Men allerede to minutter efter kom Arenaskolen igen foran, da bolden hang fast i en bunke græs. Sofie Hansen kunne ikke nå bolden, og Eiyvydas kunne sparke bolden ind.

Begge hold kæmpede hårdt for en sejr. Foto: Stig Sinius Nielsen
Begge hold kæmpede hårdt for en sejr. Foto: Stig Sinius Nielsen

Se også: TV: Hjemmeholdet satte tempoet

Drama på banen
Efter pausen arbejdede gæsterne sig igen ind i kampen og fik i det 10. minut tilkendt et straffespark. Aksel Søgaard scorede sikkert uden chance for målmanden.

Fire minutter efter kom udeholdet så foran ved Lauritz Nørmølle.

Men allerede i det 16. minut fik Arenaskolen så tilkendt et straffespark, som Diego udlignede på.

Kort efter havde udeholdets Augustas Skarbalius, der er Auri Skarbalius søn, et nærgående forsøg. Kort derefter blev Sydkystens angriber Lauritz Nørmølle sparket ned. Herfra udviklede kampen sig i en meget uheldig retning. Det kulminerede i det 26. minut, hvor flere af Arenaskolens tilskuere blandede sig i slagsmål på banen.

Sydkystens Privatskole indvilgede kun i at spille kampen færdig uden tilskuere, og Arenaskolens lærere måtte således rydde eleverne væk.

I slutminuttet lykkedes det så Arenaskolen at få godkendt et mål til 4-3, der blev slutresultatet. Arenaskolen er dermed videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

1 af 12 Fotos: Stig Sinius Nielsen
2 af 12 
3 af 12 
4 af 12 
5 af 12 
6 af 12 
7 af 12 
8 af 12 
9 af 12 
10 af 12 
11 af 12 
12 af 12 Det var en meget lige kamp. Foto: Stig Sinius Nielsen