Dramatik og straffe

Tæt opgør: Måtte afgøres fra pletten

Kampen måtte ud i en afgørelse fra 11-meter pletten. Foto: Niels Sørensen
Kampen måtte ud i en afgørelse fra 11-meter pletten. Foto: Niels Sørensen

Borup Skole tog på hjemmebane imod Havdrup Skole, og trods mindre gode vejrforhold fik vi os en meget dramatisk kamp.

Kunststofbanen var heldigvis stadig fin efter pigernes kamp lige inden, og vi fik en intens kamp fra start med masser af nærkampe og tacklinger.

En enkelt nærkamp resulterede dog i det 13. minut i et gult kort til en fra hvert hold, og den bedre plads på banen betød, at der kom gang i løjerne. Havdrup havde et godt hjørne i det 19. minut, og så burde hjemmeholdet være advaret. Gæsterne scorede dog halvandet minut senere til 1-0. Målet blev sat ind af fidusbamsemodtager Jacob Winther. Der skete ikke mere i første halvleg.

Se kampfakta her.

Se også: Uglerne fløj videre

Målrigt efter pausen
Borup udlignede til 1-1 i det 34. minut efter hjørne, hvor Borups fidusbamsemodtager, Frederik Kirkegaard, indledte sit hattrick med et hårdt langskud. Det lod gæsterne sig dog ikke gå på af, og på det efterfølgende angreb scorede Casper Rasmussen på et kort hug. Minuttet efter var gæsterne så tæt på at øge føringen, men den store chance blev misbrugt. Hjemmeholdet havde i øvrigt et skud på stolpen, da der var spillet 39 minutter.

Borup fortsatte, og i det 44. minut udlignede Frederik med sit andet mål – dog godt hjulpet af Havdrups målmand, Nicolai Bonde. Havdrup brokkede sig til et gult kort, og det udnyttede Frederik til at score til 3-2.

Hermed fuldbyrdede hans sit hattrick. Lidt skubberi medførte derefter to gule kort tre minutter før ordinær tid, og et minut før tid blev hjemmeholdets Peshewa Bakhtiar udvist med sit andet gule kort. I overtiden udlignede Jacob Winther, og vi skulle nu til straffesparkskonkurrence.

Der blev drøftet taktik før straffesparkskonkurrencen. Foto: Niels Sørensen
Der blev drøftet taktik før straffesparkskonkurrencen. Foto: Niels Sørensen

Se også: Første halvleg var nok

Afgørelsens time
Borup scorede stensikkert på alle sine fem forsøg, mens Havdrup brændte ved stillingen 2-1, og Borup kunne ved stillingen 5-3 således storme mod deres målmand og fejre sejren.

Under uddelingen af fidusbamserne lød det fra bageste række:

- Der er sgu ingen, der har fortjent fairplay præmie.

Fairplay-håndklædet gik dog til Borups Niklas Jensen, der under kampen viste overskud til at trøste en skadet modstander.

Med sejren er Borup Skole videre til næste runde, hvor de skal møde vinderen af Køge Private Realskole og Hindholm Privatskole.