Effektivitet og vilje

Kynisme: Slog til på de rette tidspunkter

Campusskolen var effektive i opgøret. Foto: Sune Hansen
Campusskolen var effektive i opgøret. Foto: Sune Hansen

Optakten til drengenes kamp mellem Hastrupskolen og Campusskolen fra Ringsted blev mildest talt lettere kaotisk.

Da de to hold ankom til banerne ved Ravnsborghallen i Køge, var den lovede 11-mandsbane ikke kridtet op. Den var ikke engang streget op.

Med under en time til kampstart var gode råd pludselig dyre.

Heldigvis indvilligede den bane tilforordnede på Herfølge Stadion i at låne de to hold en fin bane kun fem km længere sydpå, og af sted det gik. Så med 30 minutters forsinkelse kom det, der skulle vise sig at være en spillemæssig meget jævnbyrdig kamp, i gang.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Fløjten bestemmer

Kyniske gæster
Ti minutter inde i første halvleg blev der begået et kæmpe frispark imod Hastrupskolens anfører, Mihai-Cristinel Tudor, oppe midt på banen, men eftersom han utroligt nok forblev på benene, lod dommeren fordelsreglen gælde. Sekundet derefter blev bolden alligevel erobret af Campusskolen, som satte en hurtig kontra i gang, og kort efter sparkede Baker Mohammad bolden i netmaskerne med en vaskeægte tåhyler. Dermed var gæsterne fra Campusskolen foran med 1-0.

Ingen af de to hold kom frem til de store målchancer i resten af halvlegen. Tættest på kom hjemmeholdet med et dykkende skud udefra sendt af sted af Mustafa El-Khaled.

Ti minutter inde i anden halvleg fik Campusskolen deres anden målchance i kampen, og endnu engang var de kolde og kyniske og rullede bolden i mål til højre for Hastrupskolens målmand Berkant Bayrak. Målet sat ind af Mathias Johnsen. 2-0 til gæsterne.

Få minutter senere vippede Mustafa El-Khaled bolden over hovedet på Campusskolens målmand og ind i mål. Men desværre for Hastrupskolen havde dommeren set en offside, som der vist ikke var andre på eller rundt om banen, som så.

I det 47. minut slog Campusskolen endnu engang kontra, og på deres tredje chance scorede de også deres tredje mål. Målscorer var denne gang Sebastian Isaksen.

Se også: TV: Aldrig tvivl om udfaldet

Comeback under opsejling?
Med kun 13 minutter igen indledte hjemmeholdet et verbalt stormløb mod gæsternes mål, og med fire minutter igen gav det så bonus. Mustafa El-Khaled udnyttede en returbold fra gæsternes målmand, og så var stillingen 1-3.

Det gav Hastrupskolen blod på tanden, og tre minutter senere lå bolden igen i Compusskolens mål. Målet sat ind af Sebastian Andersen på flot oplæg af Mustafa El-Khaled.

De tre minutters tillægstid gav sved på panden hos både Campusskolens spillere og ude trænerbænken, men de holdt stand og er dermed videre til næste runde.

Kampens sidste målscorer, Sebastian Andersen, blev efter kampen udstyret med fairplay-håndklædet. David Hahn fik fidusbamsen for Hastrupskolen, og hos Campusskolen fik målscoreren til 2-0, Mathias Johnsen, den eftertragtede bamse.