Effektivitet til forskel

Kynisme: Slog til i rette tid

Hjemmeholdet kunne efter kampen juble over en sejr på 4-0. Foto: Kenneth Frohmé
Hjemmeholdet kunne efter kampen juble over en sejr på 4-0. Foto: Kenneth Frohmé

Kampen mellem Sakskøbing Skole og Maribo Skole i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold endte med en sikker sejr til hjemmeholdet på hele 4-0.

Se kampfakta her.

TV: Aldrig nogen tvivl

Hjemmeholdet var skarpest
Spillet bølgede frem og tilbage i første halvleg, og efter bare fire minutters spil scorede hjemmeholdets anfører Noah Malmskov sikkert på en friløber til stillingen 1-0.

Herefter havde begge hold gode chancer. Især Benjamin Duljaj havde tilløb til et par gode mål, men han brændte på det skammeligste. Derimod scorede hjemmeholdets Frederik Christensen usvigelig sikkert efter et hjørnespark til pausestillingen 2-0 til Sakskøbing.

I pausen havde begge lærere fokus på opspillet, som skulle føre til flere åbne chancer.

Det var dog hjemmeholdet, der kom bedst ud til anden halvleg med et forrygende flot kombinationsspil, som skabte flere store chancer til Mathias Jensen og målscorer til 3-0 Magnus Hansen. Slutteligt endte kampen 4-0 ved Mathias Jensen.

Udeholdet kom fra pause med intentioner om at ville skabe flere chancer, men med lange opspils bolde kom der kun få muligheder ud af dette. Nærmest kom anfører Frederik Kirkebøl og Denis Azemi, men bolden ville ikke ind.

Alt i alt en fortjent sejr til Sakskøbing Skole, som er videre til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.