Erobrede kampen

Solidt: Gæster cruisede videre

Kampens prismodtagere. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Kampens prismodtagere. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Kampen mellem Susåskolen afdeling Glumsø og Ellemarkskolen startede forsigtigt fra begge holdes sider, hvor man lige skulle se hinanden lidt an. Se kampfakta her.

Efter tre minutter fik hjemmeholdet en stor hovedstødschance ved Magnus Rud Petersen, som headede bolden over målet.

Langsomt men sikkert satte Ellemarkskolen sig på spillet og kun glimrende redninger af Suslandets Skoles målmand Mathias Frederiksen forhindrede en føring til udeholdet.

Hør interviewet med Ali Barnity:

Ostemadder
I kampens 18. minut fik Ellemarkskolens William Ipsen forevist det gule kort kort for at tage bolden med hænderne, Men selvom udeholdet kun var ti spillere på banen, afspejlede det sig ikke i spillet. I kampens 21. minut fik hjemmeholdets Skoles Danny Mansour forevist det gule kort af kampens dommer for en ulovlig tackling. Og så var der lige mange spillere på banen fra hvert hold.

Værterne fik en kæmpe chance i kampens 23. minut, men Magnus Hansen skød over modstanderens mål.

I halvlegens sidste minut fik udeholdets Rasmus Shürtt forevist gult og udeholdet var igen en mindre end hjemmeholdet på banen.

I samme minut fik udeholdets Noah Højmark en returbold fra hjemmeholdets målmand og Noah svigtede ikke, og med en blød fod satte han bolden sikkert i mål til en 1-0-føring til udeholdet.

Ellemarkskolens Ali Barnity spillede en flot kamp. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Ellemarkskolens Ali Barnity spillede en flot kamp. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

TV: Landsholdsspiller åbnede festen

Pressede på
Ved anden halvlegs start pressede værterne på for en hurtig udligning. Men udeholdet fik fat i kampen igen, og Ali Barnity driblede flot og satte en flot scoring ind til 2-0.

Kampen var reelt afgjort, og rent kosmetisk øgede udeholdets Rasmus Shürtt til 0-3 og efterfølgende kunne Magnus Jørgensen sætte det sidste søm i kisten til 0-4.