Farvel til de forsvarende mestre

Nedtur: De forsvarende mestre fra Skovboskolen er ude af årets turnering

Det blev et farvel til de forsvarende mestre og til de karakteristiske lilla trøjer. (Foto: Jonas Vestergaard)
Det blev et farvel til de forsvarende mestre og til de karakteristiske lilla trøjer. (Foto: Jonas Vestergaard)

Der var en meget afslappet stemning forud for kampen imellem Sct. Nicolai Skole og Skovboskolen. Selv kampens dommer virkede til at tage det stille og roligt. Med et par afslappede bukser og et par solbriller virkede det til, at han skulle få en stille og rolig kamp.

Afslappet dommer med solbriller. (Foto: Jonas Vestergaard)
Afslappet dommer med solbriller. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Kampen blev dog alt andet end stille. Fra første fløjt var tempoet skruet i vejret og tilskuerne skulle være vidne til en flot spillet fodbold kamp.

Se kampfakta her

På forhånd var gæsterne fra Skovboskolen nok favoritterne. De gik nemlig hele vejen og vandt Ekstra Bladets Skolefodboldturnering sidste år. Der er fem spillere tilbage fra sidste år. Casper Olsen, som i år bærer anførerbindet, Mikkel Jensen i angrebet, Markus Nielsen i midterforsvaret, Nicklas Lynge også midterforsvar og endelig Christoffer Schalck også i forsvaret.

Men de forsvarende mestre skulle få det svært i denne anden-runde-kamp.

Sidste års vindere: Et skridt ad gangen

Mestrene videre

Kan du huske sidste års finaler?

Lynstart
Det var hjemmeholdet fra Sct. Nicolai Skole der chokstartede ved allerede i det andet minut at komme foran. Magnus Kjeldsen smækkede flot et hjørnespark ind i hovedet på Marcus Grenaa, der flot scorede.

Holdet fra Sct. Nicolai Skole sad virkelig på spillet i første halvleg og efter 11 minutter gjorde de ondt værre for Skovboskolen. Magnus Kjeldsen tog en fantastiske dribletur på over 30 meter, og kuglen endte for fødderne af Robert Kristensen, der sikkert gjorde det til 2-0.

Godt indlæg fra Magnus Kjeldsen. (Foto: Jonas Vestergaard)
Godt indlæg fra Magnus Kjeldsen. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Skovboskolen kom efter den noget uheldige start bedre og bedre med og satte sig lidt på kampen. Det blev rigtigt farligt fem minutter før pausen, da Mikkel Jensen sendte et godt spark mod kassen, men Jacob de Fries fik flot pareret. Ligeså sikker var Jacob ikke på det efterfølgende hjørne, hvor han gik helt galt af Sebastian Christiansens indlæg, der kunne sejle ind til pausestillingen 2-1.

TV: Midtbanestyrmanden strålede igen

TV: Far med taktisk genistreg

TV: Matchvinder: Jeg drømte om det

Alt blev satset
I pausen snakkede udeholdet om deres gode chancer og mulighed for at hive sejren hjem. Derfor blev der satset stort på, at få det udlignende mål. Det var tæt på at komme allerede to minutter inde i anden halvleg, men Sebastian Christiansen sparkede i sidenettet.

Som halvlegen skred frem satsede Skovboskolen mere og mere offensivt og det gav plads nede bagi. Den plads udnyttede Robert Kristensen 10 minutter før tid, ved at gøre det til 3-1. Og da Oliver Maxen fem minutter senere smækkede det sidste søm i kisten til slutresultatet 4-1, var kampen afgjort.

Sct. Nicolai fejrer en scoring. (Foto: Jonas Vestergaard)
Sct. Nicolai fejrer en scoring. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Med det resultat er Sct. Nicolai Skole videre i turneringen, mens de forsvarende mestre må indse, at de ikke kommer til at snuppe titlen for andet år i træk.

TV: Se alt video fra Borgerskolen - Skovboskolen

TV: 'Den flyvende hollænder' blev på jorden

TV: Flabede, 'Flyvende' Friis