Festlig affære

Stærk opbakning: Flot vejr og flot stemning udløste et brag af en kamp 

Der blev en flot kamp med en fantastisk stemning. (Foto: Søren Schmidt)
Der blev en flot kamp med en fantastisk stemning. (Foto: Søren Schmidt)

Tirsdag tog drengene fra Kulsbjerg Skole imod Møn Skoles drenge. sørgede for festlige ramme

Der var lagt op til en festlig formiddag. Der var høj stemning og musik, allerede da de to hold fra henholdsvis Kulsbjerg Skole og Møns skole varmede op, alt imens at de godt 100 elever myldrede ind på stadion.

Se kampfakta her.

TV: Super-Tvillingerne

Rigtig god opbakning på lægterne. (Foto: Søren Schmidt)
Rigtig god opbakning på lægterne. (Foto: Søren Schmidt)
 

Stod godt til hinanden
Da kampen startede, var det to hold, som stod rigtig godt til hinanden. Der blev tacklet godt igennem, men på en næsten altid fair måde, og det ene herlige angreb efter det andet bølgede frem mod de to mål, men bolden ville bare ikke over stregen.

Der var faktisk ikke gået mere end et par minutter, før vi havde den første fantastiske aktion. Det var Snorre Jensen, der fik bolden næsten nede ved eget straffesparksfelt og havde et superraid op af banen. Angrebet løb dog ud i sandet, da han nåede op i modstandernes straffesparksfelt.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, men vi skulle vente i 48 minutter, før der skete noget.

På dette tidspunkt havde folk allerede indstillet sig på, at kampen skulle ud i straffesparkskonkurrence. Snorre Jensen ville det anderledes. Med et herligt langskud sørgede han for at ændre cifrene på måltavlen, som i dagens anledning også var i funktion, så der nu stod 0–1.

Kanon-konger

Kampen bølgede frem og tilbage. (Foto: Søren Schmidt)
Kampen bølgede frem og tilbage. (Foto: Søren Schmidt)
 

Udligning kort før tid
Denne scoring holdt i godt 10 minutter, men så lavede Nicklas Kjær fra hjemmeholdet om på det. Med et par frække driblinger kom han helt fri og udlignede. Et par minutter senere var samme spiller på spil igen, da han sørgede for endnu en scoring, og så ville jublen ingen ende tage, men der blev dog dømt offside.

Så skulle vi ud i straffesparkskonkurrence. Her fulgtes de to hold også godt ad, men da Kulsbjerg skoles målmand Lukas Boing skulle forsøge sig som straffesparksskytte gik det galt, og han brændte.

Herefter kunne Møn Skoles spillere juble over sejren efter en spændende og velspillet kamp.