Første halvleg var nok

Stærkt: Flotte præstationer hele vejen rundt sikrede sejr

Gæsterne havde næsten sikret sig sejren efter første halvleg. Foto: Stig Sinius Nielsen
Gæsterne havde næsten sikret sig sejren efter første halvleg. Foto: Stig Sinius Nielsen

Pigerne fra Campusskolen og Hastrupskolen leverede en flot fodboldkamp trods det dårlige vejr, også selv om spillet i begyndelsen var lidt famlende på den hurtige kunstgræsbane.

Se kampfakta her.

Se også: Trængt op i en Krogh

Foran ved pausen
Det var Hastrupskolen, der først fik styr på spillet, og efter 13 minutter hamrede Katrine Reinhard et hårdt skud mod målet, som Kajsa Toftegaard ikke kunne holde. Hastrups hurtige Nur Balkash var over riposten før alle andre og fik bragt Hastrupskolen foran 1-0.

To minutter senere skød Katrine Reinhard igen et hårdt skud, og denne gang var det uden chance for Kajsa. 2-0 til gæsterne.

Så fik værterne bedre styr på forsvaret, og anfører Iben Thane fik presset spillet mere fremad. Samtidig fik Hilde Haven på midten fik lagt flere gode bolde fremefter. Det gav flere chancer til blandt andet Josefine Holden, men Stine Friis i målet havde en rigtig god dag.

Og alt imens en reducering lurede, trak udeholdets Fiona Helenius sig fri i højre side og sendte et perfekt indlæg ind over til Katrine Reinhard. Hun havde ikke det store besvær med at score til pauseresultatet 3-0 til Hastrupskolen.

Der var pres på værternes forsvar. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var pres på værternes forsvar. Foto: Stig Sinius Nielsen

Se også: TV: Hjemmeholdet satte tempoet

Tæt halvleg
Anden halvleg blev en mere lige affære med chancer til begge sider.

Campusskolens Freja Rindal havde et flot forsøg, men den gik ikke ind.

Det skal dog nævnes, at gæsterne også havde et stærkt forsvar med Sofja Maigaard, Camille Seehusen, Isabell Osbech og Sophiea Engelbrecht. Og oppe foran lagde man mærke til Hastrups lille Cecilie Avnskjold fra 5. klasse, der drev gæk med de noget større spillere fra hjemmeholdet. Kampen sluttede med endnu en scoring til gæsterne ved Mira Chehade til slutresultatet 4-0. Det sender Hastrupskolen videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

1 af 10 Fotos: Stig Sinius Nielsen
2 af 10 
3 af 10 
4 af 10 
5 af 10 
6 af 10 
7 af 10 
8 af 10 
9 af 10 
10 af 10 Gæsterne havde næsten sikret sig sejren efter første halvleg. Foto: Stig Sinius Nielsen