Forberedelsen fejlede

For stor en mundfuld: Drengene kæmpede bravt, men var oppe imod overmagten

Drengene fra Gildbroskolen kæmpede, men forgæves. (Foto: Preben Worsøe)
Drengene fra Gildbroskolen kæmpede, men forgæves. (Foto: Preben Worsøe)

— Vi har forberedt os godt. Der har været tre træningssamlinger, og det har været vigtigt for os at sende et signal om, at dem der yder, bliver udtaget, og dem der ikke kommer til træning, de kommer ikke med på holdet, fortalte træner Dennis før Gildbroskolens første kamp i årets turnering

Midt i gruppen af drenge kunne man spotte et langt sort, blankt hår. Det er Nishah med nummer 8 på ryggen.

— Hun spiller godt og er derfor med på holdet helt på lige fod med drengene, forklarede træneren.

— Jeg har spillet på pige-holdet i to år, men det blev kun til store nederlag, så vi har ikke noget pigehold i år. Det er meget bedre at spille med drengene. Der er meget mere sammenspil, vi får bedre modstand, og så er det meget sjovere. Mine veninder synes, at det er fedt, at jeg er på drengeholdet, og de bakker mig op, lød det fra Nishah inden kampen.

Modstanderne fra Krogårdsskolen havde spillet deres første kamp, og de mødte op med en frisk sejr i bagagen på hele 16-0.

Se også: TV: Harem holdt hof

— Vi er lidt nervøse over de mange mål. Det er et godt hold, og især er Harem hurtig og rigtig svær at holde. Han scorede otte gange i den forrige kamp. Men selvfølgelig kan vi matche dem, de skal få kamp til stregen, og jeg tror, at det bliver en tæt kamp. Vi er i hvert fald ikke skræmte på forhånd, sluttede anfører for Gildbroskolen Phillip energisk.

Se kampfakta her.

Harem tryller. (Foto: Preben Worsøe)
Harem tryller. (Foto: Preben Worsøe)
 

Lige start
De første 20 minutter blev da også en jævnbyrdig affære, dog med de største chancer til Krogårdsskolen.

I den modsatte ende havde Gildbroskolen bestemt også deres muligheder, mest i form af langskud og på farlige hjørnespark.

Men efter 21 minutter lykkedes det så for udeholdet. Et fladt hjørnespark til forreste område blev forlænget ind i feltet, hvor Rasmus med en flot førstegangsberøring sendte bolden i en blød bue helt op i hjørnet til 0-1.

Det satte gang i løjerne med masser af store chancer i begge ender, men både de to målmænd og overliggeren tog godt fra. Men så tog Harem sagen i sin egen hånd. Fra højre side skar han ind i banen, løb på tværs af hele forsvaret og løb så pludselig slalom imellem tre mand i forsvaret og sendte bolden i kassen tæt opad den ene stolpe.

Minuttet efter sendte Mathias Reuss et godt langskud afsted, Oliver i målet reddede, men returbolden sprang ud til Marius Krigbaum, som scorede sikkert. Kort efter lød pausefløjtet, og spillerne fra Gildbroskolen så noget slukørede ud.

I pausen pustede træner Dennis nyt liv i sit hold.

— Vi har jo chancerne, og nu får vi medvind. Deres 3'er er farlig, luk ham ned, stå mere kompakt på midtbanen og skyd så udefra i medvinden, lød det.

Der var mange gode dueller i kampen. (Foto: Preben Worsøe)
Der var mange gode dueller i kampen. (Foto: Preben Worsøe)
 

Taktikken var rigtig
Det virkede. Gildbroskolen kæmpede sig flot tilbage i kampen og det blev til flere åbne chancer, hvor Sebastian Gøttsche i udeholdets mål måtte diske op med nogle store redninger og også fik hjælp af overliggeren.

Den eneste gang han blev passeret, dukkede Rasmus Andersen op med en fodparade foran det åbne mål. Målet virkede lidt forhekset, og der skulle da også et straffespark til, sikkert sat ind af Darwish, før Gildbroskolen kom på måltavlen.

Darwish scorede sikkert på straffespark. (Foto: Preben Worsøe)
Darwish scorede sikkert på straffespark. (Foto: Preben Worsøe)
 

Kort før tid scorede Harem på straffespark til slutresultatet 4-1 til Krogårdsskolen efter en livlig kamp, som begge hold havde stor ære af.

— Jeg synes, at det var en ret lige kamp, sagde målmand Oliver. – Målet knækkede os lidt, vi begyndte at diskutere, og så scorede de yderligere to hurtige mål. Vi fik snakket om det i pausen, og vores hold kom fint tilbage i kampen, men deres målmand holdt os fra at score. Jeg er glad for, at vi kom godt igen, men jeg er skuffet over, at vi ikke kommer videre, for vi er et godt hold, sluttede Oliver.

For anden gang blev Harem Haji topscorer for Krogårdsskolen.

— Det er skønt at score mål, og jeg kan godt lide at gå selv, men det er holdet, som sætter mig op. Jeg kan ikke klare mig uden mine kammerater, lød det beskedent fra spilleren, som nu har scoret 10 gange i to kampe.

Skolen har endnu en Haji på holdet med fornavnet Lau, som er en fætter til Harem.

— Jeg går en klasse under Harem, og vi har spillet fodbold i Greve sammen tidligere. Men nu spiller Harem på U-17 liga i Køge, så det er skønt, at vi nu spiller sammen på skoleholdet, lød det fra fætter Lau.

1 af 3 Der var mange målchancer i kampen. (Foto: Preben Worsøe)
2 af 3 Der var flotte redninger i opgøret. (Foto: Preben Worsøe)
3 af 3 Drengene fra Gildbroskolen kæmpede, men forgæves. (Foto: Preben Worsøe)