Fra himmel til helvede

Stakkels Sabina: Lagde ud med at score, men måtte derefter hentes af ambulance

Sabina Thorsen lagde ud med at bringe sit hold foran, men måtte så fragtes i ambulance. (Foto: Johnny Thorsen)
Sabina Thorsen lagde ud med at bringe sit hold foran, men måtte så fragtes i ambulance. (Foto: Johnny Thorsen)

Sabina Thorsen fra Lundebakkeskolen i Toksværd nåede at være i himmelen og pludselig var hun i helvede. Sabrina bragte ellers gæsterne planmæssigt foran, men i anden halvleg faldt hun om i gråd uden, at der havde været nogen form for nærkontakt.

Se kampfakta her

Skaden var åbenbart så slem, at der måtte tilkaldes ambulance. Og Store Heddinge på Stevns er nok ikke det bedste sted at få brug for hjælp, for kampen blev afbrudt i 45 minutter inden ambulancen ankom til Store Heddinge stadion. I den lange pause hyggede de to skolers piger sig med hinanden. Endnu et godt eksempel på fairplay.

Her spillede pigerne sammen under afbrydelsen. (Foto: Johnny Thorsen)
Her spillede pigerne sammen under afbrydelsen. (Foto: Johnny Thorsen)

Se også: Rørte ikke bolden

Klassekontra og klasseforskel
Men tilbage til det sportslige. Tredje-runde-kampen på Stevns var Lundebakkeskolens første kamp, mens pigerne fra halvøen i deres første kamp havde ekspederet naboerne fra Hotherskolen ud.

Da de fleste af pigerne fra Lundebakkeskolen til dagligt spiller fodbold i HG og ingen af hjemmeholdets spiller længere spiller fodbold, så måtte favoritværdigheden tillægges sydsjællænderne og som nævnt så kom de da også foran.

Der var knald på i duellerne. (Foto: Johnny Thorsen)
Der var knald på i duellerne. (Foto: Johnny Thorsen)

Se også: TV: De udvalgte sejrede

Men de stevnske piger havde ikke sådan lige tænkt sig at kaste håndklædet og så fik vi kontrafodbold på et meget højt plan, hvor de bagerste spillere fra Lundebakkeskolen kun fik set rygnumrene af pigerne fra Store Heddinge Skole. Frederikke Christiansen tog en ordentlig dribletur fra venstre sidelinje, hvorefter hun lagde bolden i det lange hjørne.

Lidt efter var det fidusbamsevinderen fra første kamp, der tog benene på nakken og sprintede fra alt og alle, og så stod det 2-1 til hjemmeholdet.

Og Store Heddinge pigerne forsatte det flotte kontraspil og så måtte keeperen i Lundebakkeskolens mål, Charlotte Lindgaard, tage hårde midler i brug og måtte en tur til afkøling. Store Heddinge fik tildelt et straffespark, som Emma Bjerrum sikkert scorede på. Inden der var gået 30 minutter på dommerens ur, havde hjemmeholdet scoret yderligere to gange til pauseresultatet 5-1.

Så lægges der taktik. (Foto: Johnny Thorsen)
Så lægges der taktik. (Foto: Johnny Thorsen)
 

I anden halvleg spillede Store Heddinge på det sikre og kun boldartisteri fra Lundebakkeskolens Camilla Kubert hævede niveauet på en trist anden halvleg, der kun blev på tyve minutter grundet Sabinas skade.

En personlighed fattigere
Med Lundebakkeskolens alt for tidlige exit, blev dette års version af Ekstra Bladet Skolefodbold en personlighed fattigere, da boldgeniet Camilla Kubert ikke er med længere.

Satte man hende ind i en telefonboks med tre modstandere, var hun i stand til at vinde denne duel og hendes glansnummer med at vippe bolden op over hoved bagfra i fuldt løb, vil alle fodboldelskere komme til at savne.

1 af 4 Klar til kamp. (Foto: Johnny Thorsen)
2 af 4 Flot opbakning. (Foto: Johnny Thorsen)
3 af 4 Kamp om bolden. (Foto: Johnny Thorsen)
4 af 4 Sabina Thorsen lagde ud med at bringe sit hold foran, men måtte så fragtes i ambulance. (Foto: Johnny Thorsen)