Greven var stærkest

Klasse forskel: Dominerede fra start til slut

To af hjemmeholdets dominerende spillere. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
To af hjemmeholdets dominerende spillere. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Straks efter drengenes kamp skulle Ådalens piger søge efter at få revanche. Det fik de dog ikke, og der var nærmest kun et hold på banen. For fra kampens start satte Greve Privatskole sig på spillet, og allerede i de første minutter brændte de flere kæmpechancer.

Faktisk skulle vi helt hen til det 18. minut, før holdets dominerende spiller og anfører, Olivia Thomsen, blev træt af at se sine holdkammerater brænde og brænde, så hun tog selv affære, og med et flot langskud bragte hun sit hold foran med 1-0.

Se kampfakta her.

Se også: Da munken gik i engen og sejrede

Lukkede kampen
Inden pausen gjorde Maria Clausen det til 2-0 på et flot venstrebensskud. Gæsterne fra Ådalskolen havde ikke meget at byde på. Stort set alt skulle anfører Laura  Pehrson skabe, og det var da også på enkelte dødbolde fra hende, at holdet kom frem til noget, der lignede afslutninger.

Efter pausen så man det samme billede. Greve var totalt dominerende, men havde svært ved at afslutte. Samtidig kæmpede Ådalens piger godt, foruden anfører Laura også Line Gandrup, Melike Khaboonram og Maya Ambus i forsvaret, ligesom målvogter Thea Andersen tog godt fra.

Tre scoringer mere blev det til, og det hele endte med en sejr på 5-0 til Greve Privatskole, der med flere fra 6. klasser på holdet bliver spændende at følge videre.