Hævnen udeblev

Næste år måske: Campusskolens piger måtte igen se sig slået af stærke Kirstinedalsskolen

Kirstinedalsskolens piger jubler efter en af deres fem scoringer. (Foto: Per Svendson)
Kirstinedalsskolens piger jubler efter en af deres fem scoringer. (Foto: Per Svendson)

Som så mange gange før blev Kirstinedalsskolen endestation for pigerne fra Campusskolen i Ringsted. To gange indenfor de sidste par år, var de nemlig røget ud til dagens modstandere. Men inden kampen mente anfører Cecilie Nielsen, at i år skulle det være – og tippede en kneben 3-2 sejr i land.

— Jeg er dog lidt nervøs for kampen, men jeg synes vores hold er stærkt nok til at hive sejren med hjem til Ringsted, sagde hun.

Cecilie Nielsen kæmpede bravt. (Foto: Per Svendson)
Cecilie Nielsen kæmpede bravt. (Foto: Per Svendson)

Se kampfakta her

Nervøs start
Holdene skulle lige føle hinanden lidt an i begyndelsen af kampen, men allerede efter fire minutter ramte Campus oversiden af overliggeren. Det var det tætteste de kom scoring, for Kirstinedal overtog hurtigt spillet og pressede Campus langt tilbage på banen.

De formåede dog ikke at tilspille sig chancer og de langskud Kirstinedal fik fyret af, tog Amalie Jørgensen i Campus-målet sig sikkert af.

Hurtigt vaskeægte hattrick
I det 20. minut gik det imidlertid galt, da Julie Torlykke pludselig blev spillet fri på kanten af straffesparksfeltet, og med et flot spark sendte hun bolden i nettet til første scoring. Bare minuttet efter var hun på pletten igen, da et indlæg fra højre side blev sendt fladt ind foran mål, og hun let kunne sætte indersiden på. Fem minutter senere fuldbyrdede hun sit vaskeægte hattrick, da hun opfangede en løs bold og fladt sparkede den i det lange hjørne, uden for Amalie Jørgensens rækkevidde.

Julie Torlykkes scoring til 1-0 fejres. (Foto: Per Svendson)
Julie Torlykkes scoring til 1-0 fejres. (Foto: Per Svendson)

I pausen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold Clara Andersen fra Kirstinedalsskolen.

— Vi var lidt nervøse for Campus, da vi har haft svære kampe mod dem tidligere. I dag går det rigtig godt, så jeg er ikke nervøs mere. Vi fører 3-0 og har godt styr på det, men jeg vil gerne snart ind igen og spille videre.
Gik til stålet

Ingen tvivl om resultatet
Efter bare fire minutters spil fjernede Signe Anesen enhver tvivl om kampens resultat, da hun fra kanten af straffesparksfeltet i højre side, resolut bankede bolden over i modsatte hjørne. En virkelig flot detalje – og kampens flotteste scoring.

Nu var Kirstinedal tilfredse, og de overlod spillet på midtbanen til gæsterne fra Campus, men tillod dem ikke at spille sig igennem til chancer.

De havde selv et par muligheder for at øge føringen, men bolden sneg sig tæt forbi stolperne et par gange. Vi fik dog en sidste scoring at gå hjem på, da Kirstinedals Victoria Einspor tog sig en drible tur og placerede bolden i nettet kort før sidste dommerfløjt. 

Kamp om bolden tæt ved mål. (Foto: Per Svendson)
Kamp om bolden tæt ved mål. (Foto: Per Svendson)

God anden halvleg
TV: Klasse-Campus

Beskeden hattrick-helt
En flot sejr til et godt spillende mandskab. Kan de holde fokus gennem samtlige minutter, er de et farligt bekendtskab for ethvert hold.

Efter kampen fik vi en snak med den tre-dobbelte-målscorer Julie Torlykke.

— Det gik godt i dag og holdet  spillede fint. Dejligt at score tre mål, men jeg fik også gode afleveringer af mine medspillere. Jeg vil helst have bolden i fødderne, så jeg kan sparke mod mål, udtalte Julie.

Efterfølgende anerkendte Campus-anfører Cecilie Nielsen, at dagens modstandere havde været en for stor mundfuld – og at de spillede rigtig godt.