Hurtig basse

Linjen var lagt: Det skulle vise sig, at det første mål havde angivet vinderherren

Pigerne fra Nykøbing hev sejren i land med hurtige mål. (Foto: Søren Schmidt)
Pigerne fra Nykøbing hev sejren i land med hurtige mål. (Foto: Søren Schmidt)

Torsdag tog pigerne fra Nykøbing Falster Realskole imod Nordbyskolens piger. Pigerne havde glædet sig meget til at spille med i verdens største skolefodbold-turnering Ekstra Bladet Skolefodbold.

Det var pigerne fra Nykøbing Falster Realskole, der fra starten havde momentum.

Se kampfakta her.

Se også: Eda til forskel

Hurtigt mål
Allerede i det tredje minut tordnede Caroline Grom bolden i nettet bag en sagesløs Ida Meilstrup i Nordsbyskolens mål. Næste mål blev sat ind af Viola Termann, der fra en meget spids vinkel sendte bolden ind over målstregen til en 2-0 føring. Nykøbing Falsters sidste mål til en pauseføring på 3–0 blev scoret af Josephine Melander. Så skulle man næsten tro, at så var den kamp afgjort.

Se også: Hver sin halvleg

Ville også lege med
Men pigerne fra Nordbyskolen ville også lege med. En af de store profiler var Ajla Mehmedovic. Hun gik foran med et godt eksempel. Med to mål af henholdsvis Cecilie Madsen og Julie Kirk blev der skabt lidt spænding til sidst. Kampen endte dog med en sejr på 3-2 til hjemmeholdet, som i næste runde møder vinderen af kampen imellem Eskilstrup Skole og Maribo Skole.

Efter kampen fangede vi Alja fra Nordbyskolen.

—Jeg er født i Danmark, men begge mine forældre er fra Bosnien. Derfor er jeg faktisk på det bosniske U17-landshold, fortalte den dygtige spiller til Ekstra Bladet Skolefodbold efter kampen.

1 af 2 Nordbyskolen forsøgte at lave et comeback, men fik ikke scoret det sidste mål. (Foto: Søren Schmidt)
2 af 2 Pigerne fra Nykøbing hev sejren i land med hurtige mål. (Foto: Søren Schmidt)