Hver sin halvleg

Hæmmede: Men bød favoritterne op til dans i anden halvleg

Pilehaveskolen (sort) snuppede sejren. Styrmand Laursen (anfører) dirigerede tropperne. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Pilehaveskolen (sort) snuppede sejren. Styrmand Laursen (anfører) dirigerede tropperne. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Det så ud som om Egholmskolen var meget hæmmet af, at de skulle spille overfor Pilehaveskolens Benjamin Laursen, der til daglig spiller i Brøndby IF.

Se også: TV: Banen bliver invaderet

Berg blokerede
Egholmskolen var godt presset bund i store dele af første halvleg, men fik alligevel et par store chancer. Først sendte Mikkel Petersen en aflevering af sted til Noman Iqbal, men Pilehaveskolens målmand, Mathias Berg, klarede mesterligt. Kort efter måtte han igen vise sine evner som målmand, da Phillip Renard med en fejlaflevering spillede en Egholm-spiller fri.

Bagude holdt Egholmskolen stand indtil det 19. minut, hvor Emil Aabro sendte Roni Sari af sted med en flot aflevering, uden chance for Egholms målmand Rodi Aci. To minutter senere øgede Gideon Daraojimbu til 2-0, asisteret af Molte Neerskov.

Benjamin smutter afsted. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Benjamin smutter afsted. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Bagude styrede Benjamin Laursen midtbanen og havde med venstrebenet flere flotte indlæg, især på dødbolde, men stillingen 2-0 blev også halvlegsresultatet.

Se også: Redningsmanden

Ikke så skræmmende endda
I anden halvleg vendte billedet helt. Egholmskolen havde nu luret, at Pilehaveskolen ikke var så skræmmende endda. Med en godt kæmpende anfører, Mikkel Petersen, i spidsen, og lille Oliver Bavnehøj på den ene fløj med lækre indlæg, kom Pilehaveskolen godt på hælene.

Der var masser af nærkampe. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Der var masser af nærkampe. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
 

Men deres forsvar stod godt, flot styret af Deniz Yükcü. Selv Benjamin Laursen måtte gå med tilbage og hjælpe til, så det blev kun til meget få kontraangreb til Pilehave-drengene.

Og hvis en Egholm endelig smuttede forbi forsvaret, klarede målmand Mathias Berg. Han havde stor andel i at slutresultatet blev de 2-0 til Pilehaveskolen over Egholmskolen.

1 af 6 Til vejrs. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
2 af 6 Lille Oliver smutter fra Philip. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
3 af 6 Kom ned. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
4 af 6 Klar til indlæg. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
5 af 6 Jeg kom først. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
6 af 6 Pilehaveskolen (sort) snuppede sejren. Styrmand Laursen (anfører) dirigerede tropperne. (Foto: Stig Sinius Nielsen)