Jørgen jublede

Drengene overraskede: Det andet hold var udnævnt til favoritter

Drengene fra Sct. Jørgens Skole overraskede i onsdagens opgør og hev sejren hjem. (Foto: Anders Bergendorff)
Drengene fra Sct. Jørgens Skole overraskede i onsdagens opgør og hev sejren hjem. (Foto: Anders Bergendorff)

Onsdag tog Holsted Skoles drenge imod drengene fra Sct. Jørgens Skole.

Allerede inden kampen havde Holsted Skole, spillerne og træner Lars Skaaning udråbt sig som favoritter. De ville gå langt i årets turnering og skulle videre fra første runde.

Sct. Jørgens Skole med Morten Andersen og Marcus Flodin på sidelinjen erkendte, at favoritværdigheden lå hos modstanderen, men ville det anderledes og overraskede stort – allerede i første runde!

Se kampfakta her.

Se også: TV: Fletninger gav held

Højt pres fra start
Kampen var akkurat fløjet i gang, da Holsted Skole gik i højt pres og ville stresse Sct. Jørgens Skoles spil og alle deres forhåbninger.

Holsted-drengene sad på spillet i første halvleg uden egentlige at blive farlige. Sporadiske chancer og flere nærgående hjørnespark fik presset Sct. Jørgen-holdet tilbage på banen, men det var som om, det passede dem perfekt. De kunne stå dybt i banen med deres 5-mands forsvar og spille på omstillinger og bagrumsbolde på hurtige Sebastian Kliker, Ismail Elmekkaoui og Amar Husic.

Ét minut før pausen modtog Amar Husic en bold 30 meter fra mål og valgte at sparke den ind - på fornemmeste vis. Dette skulle vise sig at være måden at slå et presset og stresset Holsted-hold.

Se også: TV: Optimismen blomstrede

Flere mål på vej
Kun to minutter var spillet af anden halvleg, inden Amar Husic på næsten identisk måde valgte at sparke bolden i en flot bue over en chanceløs målmand. Han bragte dermed udeholdet på 2-0.

Selvom Holsted Skole oftest var i modstandernes felt og fik det ene hjørnespark efter det andet, var det alligevel Ismail Elmekkaoui som lukkede og slukkede kampen med målene til 3-0 og 4-0. I næste runde møder Sct. Jørgens Skole vinderen af kampen imellem Kalbyrisskolen og Vor Frue Skole.

Sct. Jørgen-drengene kunne juble efter kampen. (Foto: Anders Bergendorff)
Sct. Jørgen-drengene kunne juble efter kampen. (Foto: Anders Bergendorff)
 

1 af 2 Holsted-drengene var udnævnt som favoritter, men kæmpede forgæves. (Foto: Anders Bergendorff)
2 af 2 Drengene fra Sct. Jørgens Skole overraskede i onsdagens opgør og hev sejren hjem. (Foto: Anders Bergendorff)