Kæmpede mod overmagten

Klasse forskel: Kunne intet stille op

Målene væltede ind hos gæsterne, der intet kunne stille op mod overmagten. Foto: Kenneth Frohmé
Målene væltede ind hos gæsterne, der intet kunne stille op mod overmagten. Foto: Kenneth Frohmé

Lokalbraget på Falster mellem Nordbyskolen og Møllebakkeskolen så på forhånd ud til at blive en hård fight, men der skulle ikke gå mere end fem minutter, før hjemmeholdet kom foran på et flot mål. Lucas Kocemba lagde en rigtig god stikning til Oliver Baltzer, som scorede sikkert på målmand Sebastian Rasmussen. Derefter sad Nordbyskolen på det hele.

Spillet flød glat for hjemmeholdet, og efter et mål af Mads Solberg og et flot langskudsmål af Lucas Kocemba bare et minut før pausefløjet, forsvandt gnisten hos gæsterne.

Se kampfakta her.

Se også: Uglerne fløj videre

Hjemmeholdet bare bedst
I pausen lagde træner hos Møllebakkeskolen, Brian Ladefoged, vægt på, at spillerne skulle blive ved med at fighte og holde humøret oppe. Der skulle desværre bare ikke gå mere end henholdsvis to og fire minutter, før kampens store spiller Lucas Kocemba med to fantastiske langskud afgjorde kampen.

De sidste tre mål blev sat ind af henholdsvis Oliver Baltzer med to mål og en enkelt træffer af Patrick Møller-Petersen.

Hos Møllebakkeskolen gjorde Frederik Kreutzfeldt samt de to 6 klasses elever, Lucas Christensen og Gustav Røngaard, deres bedste i kampen mod overmagten.

De sidste ti minutter inden slutfløjtet skiftede Nordbyskolens målmand Philip Petersen sin plads i målet ud med en plads i marken. Det var tydeligt, at han ville score for enhver pris, men det lykkedes Møllebakkeskolen at holde ham fra scoringstavlen.

Det hele endte dog med en storsejr på 8-0 til Nordbyskolen, og gæsterne fra Møllebakkeskolen måtte sande, at de kæmpede mod overmagten.