Keeper stjal showet

Fornemt: Caya Byrnick var på pletten i mandagens opgør

Der trækkes lod. Foto: Niels Sørensen
Der trækkes lod. Foto: Niels Sørensen

Til mandagens kamp manglede Vigersted Skoles piger Ane Havndrup, der nettede tre scoringer i holdets første kamp mod Søndre Skole. Der manglede også noget andet - nemlig profil og fidusbamsemodtager fra Byskovskolens forrige kamp, Anne With Johansen, der selv havde sagt fra til kampen, da hun skulle til elitetræning i Greve. Se kampfakta her.

Ingen kamp uden bold
Tilbage til det, det egentlig handlede om. En enkelt ting manglede ved kampstart – nemlig bolden. Den blev heldigvis fremskaffet, så kampen kunne afvikles med fem minutters forsinkelse.

Byskovskolen, der får taktikken på plads inden kampstart. Foto: Niels Sørensen
Byskovskolen, der får taktikken på plads inden kampstart. Foto: Niels Sørensen

TV: Snublede kort før tid

Tog teten
Vigersted Skole tog teten fra kampens start, hvor anfører Louise Petersen sendte flere gode hjørnespark ind over – dog uden at der dog kom nærgående afslutninger ud af det. Vigersted Skole pressede videre, og i det 15. min. var de meget tæt på at komme foran.

Byskovskolens målmand Sandra Larsen reddede flot i første omgang, og returen endte hos Vigersteds Ane Havndrup, men hendes afslutning prellede af på stolpen og ingen scoring.

Klar til kamp. Foto: Niels Sørensen
Klar til kamp. Foto: Niels Sørensen

Tomandshær på togt

Kæmpede sig tilbage
Herefter kom Byskovskolen mere og mere med i kampen, og især den lille driblestærke Mathilde Petersen viste eksempler på sin kunnen. Desværre for Byskovskolen rakte hendes kræfter ikke, når hun skulle afslutte.

Værterne fra Byskovskolen fortsatte i anden halvleg, hvor de slap i slutningen af første halvleg, og i det 36. min. havde anfører Caya Byrnick et godt langskud, som dog blev reddet lige så flot af målmand Emilie Stender. Det skulle vise sig at blive en blandt flere store redninger fra Emilies side.

TV: Vendte skuden

Kendte ikke deres besøgstid
Byskovskolen fortsatte med at kreere chancer, men både Caya og Mathilde måtte se deres forsøg reddet. Sidst i kampen kunne Vigersted Skole have rendt med det hele, men et godt langskud endte lige på målmanden, og kampen sluttede som den startede, og vi skulle nu til straffesparkskonkurrence.

TV: Angrebsduo afgjorde kampen

Keeper afgjorde affære
Her valgte Byskovskolens træner, Carina Christensen, at skifte målmand, således at anfører Caya trak i målmandstrøjen, og det viste sig at være en god idé. Udover at Caya selv scorede det afgørende mål, pressede hun Vigersted Skoles skytter til to gange at skyde over eller ved siden af. Kampen endte med cifrene 4-2, og Byskovskolen er en runde videre.

Prismodtagerne efter kampen. Foto: Niels Sørensen
Prismodtagerne efter kampen. Foto: Niels Sørensen

KAMPFAKTA:

Resultat:
Byskovskolen - Vigersted Skole, 4-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Caya Byrnick, Byskovskolen
Emilie Stender, Vigersted Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Louise Petersen, Vigersted Skole