Klasse-keepere

I begge ender: Keeperne gav hinanden kamp til stregen

Jacob de Fries var en af dagens to velspillende keepere. (Foto: Per Svendson)
Jacob de Fries var en af dagens to velspillende keepere. (Foto: Per Svendson)

To gode målmand i dagens opgør mellem Ejby Skole og Sct. Nicolai Skole, forhindrede måltavle-pigen i at komme på rigtig meget arbejde, for det var helt utroligt hvad både Emil Werdelin for hjemmeholdet og Jacob de Fries for gæsterne klarede i dag.

Se kampfakta her.

Der var så mange chancer, at kampen sagtens kunne have endt med mindst 10 mål. Men så mange blev det ikke til. Faktisk kun en tiendedel.

Værterne lagde hårdt ud
Fra starten var det Ejby, der var fremstormende og så ud til at ville løbe gæsterne over ende. Indenfor de første minutter var der to gode muligheder og sådan fortsatte det. Ejby pressede på, men Sct. Nicolai forsvarede det bedste de havde lært.

Det havde ikke været ufortjent, hvis Ejby efter de først 45 minutter havde ført med to-tre mål. Men Jacob de Fries ville bare ikke passeres i dag.

Se også: Forventningerne knust

Ejby Skole presser på. (Foto: Per Svendson)
Ejby Skole presser på. (Foto: Per Svendson)
 

Tættest ved scoring var et forsøg fra Ejby, der lige tog oversiden af overliggeren. Eneste reelle chance til Sct. Nicolai var et frispark kort før pausen, men sikkert klaret af Emil Werdelin i målet.

Se også: Ruskende oplevelse

Forandret hold
Sct. Nicolai var slet ikke til at kende efter pausen. Allerede i første minut fik de en gigantisk chance, da Phillip Nolin blev spillet helt fri. Men det store tilbud blev misbrugt.

Kort efter var samme spiller igen på færde, men atter uden held. Men så scorede Marcus Grenaa kampens eneste mål. En god aflevering fra fløjen blev behersket tæmmet, og sikkert omsat til mål. Efter scoringen til 1-0, kom Ejby atter til gode chancer – men uden held.

Sct. Nicolai-drengene jubler over kampens eneste scoring. (Foto: Per Svendson)
Sct. Nicolai-drengene jubler over kampens eneste scoring. (Foto: Per Svendson)
 

I slutfasen var Sct. Nicolai meget tæt på 2-0, men Emil fik med en god redning pareret bolden på stolpen, så da dommeren fløjtede for sidste gang, var det drengene fra Sct. Nicolai, der kunne juble over sejren.

Se også: Glæde på landet

To af profilerne
Efter chancerne burde Ejby nok have hevet sejren hjem, men Jacob de Fries valgte denne dag at stå sit livs kamp.

Efter kampen fik vi en snak med netop Jacob de Fries.

— Det er sjovt, at spille skolefodbold. Det var en fortjent sejr i dag, synes jeg. Holdet kæmpede som et godt kollektiv.

Vi fik også en snak med Mads Møllevang fra Ejby. Han var naturligvis noget slukøret, og var selvfølgelig ærgerlig over nederlaget.

— Jeg synes vi havde fortjent sejren. Vi spillede os til en masse chancer, som vi burde have udnyttet. Hele holdet spillede og kæmpede godt, men det var desværre ikke nok i dag.

1 af 4 I den anden ende var Emil Werdelin også stærkt spillende. (Foto: Per Svendson)
2 af 4 Marcus Grenaa scorer kampens eneste mål. (Foto: Per Svendson)
3 af 4 De tre prisvindere. (Foto: Per Svendson)
4 af 4 Jacob de Fries var en af dagens to velspillende keepere. (Foto: Per Svendson)