Mål efter 10 sekunder

Hård fight: Holdene gav hinanden kamp til stregen

LYN-mål. Scorede efter bare 10 sekunder. (Foto: Johnny Thorsen)
LYN-mål. Scorede efter bare 10 sekunder. (Foto: Johnny Thorsen)

Ved indgangen til Store Heddinges hyggelige stadion står der: Velkommen til Brolægning Arena. Men det var nu mere armlægning end brolægning, der foregik denne fredag formiddag, da de to stevnske skoler skulle kæmpe om en plads i fjerde runde. Ordet kæmpe skal tages i bogstavelig forstand, for der blev virkelig taget og givet af et godt hjerte, når to naborivaler mødes, men i respekt for fairplay gik de 22 aktører aldrig over grænsen.

Ingen brolægning i dagens kamp, som dog blev spillet meget fair. (Foto: Johnny Thorsen)
Ingen brolægning i dagens kamp, som dog blev spillet meget fair. (Foto: Johnny Thorsen)
 

Se kampfakta her

Kaptajnerne klar til kamp. (Foto: Johnny Thorsen)
Kaptajnerne klar til kamp. (Foto: Johnny Thorsen)
 

Lynmål
Da Strøbyskolen sidst spillede, kom det første mål efter 18 sekunder og på denne dejlige solskinsefterårs dag, kom den første scoring efter bare 10 sekunder. Denne gang gik målet bare imod Strøbyskolen, da Joakim Mogensen fik en dyb stikning, som han let kunne score på hos Andreas Friis-Jensen.

Nicolai Andersen var tilbage hos Strøbyskolen efter en fodskade i skolens første kamp, og selvom han manglede nogle procenter endnu, så viste han sin gode sparketeknik, da han to gange i træk var ved at score direkte på hjørnespark.

Begge skoler havde flere kontrachancer. Hos Store Heddinge Skole var det især Ulrik Jensen, der testede Andreas i Strøbys mål. Dog uden at kunne udbygge Store Heddinges føring.

Se også: Fra himmel til helvede

Der blev kæmpet hårdt. (Foto: Johnny Thorsen)
Der blev kæmpet hårdt. (Foto: Johnny Thorsen)
 

Forsvar er det bedste angreb
Selvom de fleste gerne vil se mål og offensiv fodbold, så var det også flot at se Store Heddinges defensiv, styret af granvoksne Oskar Pedersen, som ud over at være en solid ankermand i Store Heddinges defensiv, hele tiden opildnede sine medspillere og dirigerede dem i de rigtige positioner.

Fra anden halvlegs start var det alligevel Strøbyskolen, der satte sig på løjerne. Det lå ligesom i luften, at det bare var et spørgsmål om tid, før gæsterne fik udlignet.

Se også: Kanon-konger

Se også: Lynmål rystede

I pausen havde Strøbys lærer Brian Skaaning valgt, at lægge de to driblestærke spillere, Frederik Munck og Nicolai Andersen, over i venstre side. Det gav bonus, da netop disse to spillere stod fadder til Strøbys udlignende mål sat ind af Nicolai.

Nu var det kun et spørgsmål om tid før Strøby skulle have mål nummer to, men det hårde pres mod Store Heddinges boldværk holdt og i stedet kom på hjemmeholdet på 2-1 på et godt gennemspillet kontraangreb.

Strøbyskolen forsatte dog presset, men den fysiske styrke blev afgørende og i de allersidste minutter blev det til 3-1 og Store Heddinge Skole er nu videre - med både piger og drenge i fjerde runde.            

1 af 2 Ingen brolægning i dagens kamp, som dog blev spillet meget fair. (Foto: Johnny Thorsen)
2 af 2 LYN-mål. Scorede efter bare 10 sekunder. (Foto: Johnny Thorsen)