Målfest og storsejr

Klasse forskel: Udspillede sin modstander

Hjemmeholdet fik bolden i netmaskerne hele 19 gange.
Hjemmeholdet fik bolden i netmaskerne hele 19 gange.

Der var ikke den store spænding i kampen mellem en flok velspillende drenge fra Ringsted Lilleskole og gæsterne fra Mina Hindholm Efterskole. Optimismen fejlede ellers ikke noget hos gæsterne, men de fik godt nok ørene i maskinen. Det skal også lige nævnes, at de kun kom med 11 spillere.

Anfører hos hjemmeholdet Sebastian Ferst udtalte inden kampen, at han håbede, man ville spille godt sammen, og slås som et hold og forhåbentlig vinde kampen, så man kunne komme videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Uglerne fløj videre

Værterne bedst
Netop Sebastian Ferst viste vejen, da han efter tre et halvt minut sendte første bold i nettet efter et indlæg på hjørnespark. Værterne fortsatte med at presse gevaldigt på, og i det 9. minut gjorde Emil det til 2-0 for Ringsted Lilleskole, og så kværnede målmaskinen ellers bare derudaf med det ene flotte mål efter det andet.

Den stakkels Bejan Bereketoglu i gæsternes mål kunne ikke gøre så meget ved scoringerne, da han blev solgt af sit forsvar gang på gang. Da holdene gik til pause, stod der hele 9-0 på måltavlen. 

Asger Jessen var i målhumør for hjemmeholdet, og han stod for fire af holdets mål i første halvleg, mens han nettede yderligere tre gange efter pausen.

Hos hjemmeholdet var man i pausen godt tilfreds med udviklingen og de mange mål, og træner Mads bad spillerne tage den lidt med ro og bare fortsætte det flotte spil.

Se også: Trængt op i en Krogh

Skiftede målmand et par gange
Fra anden halvlegs start fortsatte Ringsted Lilleskole med det fremadrettede spil, og allerede i det andet minut kom første scoring efter pausen.

Minuttet efter nåede hjemmeholdet de ti scoringer. Nu fik Bejan nok i målet, og han byttede plads med en markspiller, men lige meget hjalp det. Målene fortsatte med at ryge ind, og scoringen til 12-0 blev sat ind på straffespark at Ringsted Lilleskoles pige Nanna Dilling.

Kort efter byttede Mina Hindholm målmand igen, men det stoppede ikke målscoringen for hjemmeholdet, så da dommeren fløjtede for sidste gang, var der sat hele 19 scoringer ind. Dermed endte det hele 19-0 til Ringsted Lilleskole. En storsejr – hvor hjemmeholdet helt holdt gæsterne fra at til spille sig nogen chancer.  

Sebastian Ferst udtalte efter kampen, at han var godt tilfreds med sit hold og de mange mål men forventede helt klart større modstand i næste runde, hvor Ringsted Ny Friskole venter.