Maste på i anden halvleg

Sat i gang af selvmål: Men gjorde selv tingene færdige i anden halvleg

De to hold stod godt til hinanden og skabte en god kamp. (Foto: Søren Schmidt)
De to hold stod godt til hinanden og skabte en god kamp. (Foto: Søren Schmidt)

Her til formiddag havde Østskolen fra Faxe og Sct. Jørgens Skole fra Næstved sat hinanden stævne på Faxe Stadion. Det blev en rigtig god fodboldkamp, hvor de to hold stod rigtig godt til hinanden.

Se kampfakta her

Selv om resultatet lyder på 5-0 til Sct. Jørgens, skal man absolut ikke lade sig snyde af det. Østskolen havde flere kvalificerede angreb, men bolden ville bare ikke ind bag Rasmus Alsing. Blandt andet havde Nikolaj fra Østskolen flere gode gennembrud, men lige meget hjalp det.

Se også: Jørgen jublede

Se også: Nyt system gav pote

Dommeren holder styr på det hele. (Foto: Søren Schmidt)
Dommeren holder styr på det hele. (Foto: Søren Schmidt)
 

Dygtige profiler
I stedet kom der for hjemmeholdet en ganske ubehagelig oplevelse i første halvlegs døende sekunder. Sct. Jørgen fik tilkendt et hjørnespark, og på dette spark, ramte bolden en spiller fra Østskolen på hælen og bolden snød målmanden, så Østskolen kom bagud på et selvmål.

I anden halvleg foldede Sct. Jørgens spillere sig helt ud. Blandt andet en af kampens store spillere, Sebastian Klinker, der med fire scoringer viste vejen for sit hold. En anden spiller der kan fremhæves, er anfører Bako Towfiq. Han dirigerede holdet på en rigtig god måde, og er ikke bange for at gå forrest, når der skal forsvares.

Se også: TV: Sled sig til sejr

Se også: Perlernes kamp

Offside. (Foto: Søren Schmidt)
Offside. (Foto: Søren Schmidt)
 

Sct. Jørgens Skole er dermed klar til fjerde runde i turneringen. Her skal de møde Susålandets Skole.