Munkenes målfest

Dominans: Pludselig gik det stærkt

Munkekærskolen med et flot forsøg på mål. Foto: Johnny Thorsen
Munkekærskolen med et flot forsøg på mål. Foto: Johnny Thorsen

Munkekærskolen var på besøg i nabokommunen, hvor værterne var pigerne fra Karlslunde Skole.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Fra skurk til helt

Slap med skrækken
Efter små syv minutters spilletid var det fremmødte publikum helt stakåndet. Kort efter kampstart stak Mathilde Schydt nemlig igennem hjemmeholdets forsvar, men skød forbi mål.

Se også: TV: Casper Christensen sikrede sejr

Trak nødbremsen
Straks var der fare på færde i modsatte ende, hvor Kamilla Hansen måtte trække i nødbremsen, som indbragte hende et gult kort og en udvisning på ti minutter.

Camilla, som blev stoppet, var i øvrigt ene om at være farlig over for hjemmeholdets forsvar, som ikke gav mange chancer væk. På det efterfølgende frispark sparkede samme spiller bolden et stykke over mål.

Efter tre minutter var den lille, spinkle Mathilde Schydt igen på færde, men keeper Camilla præsterede en af hendes utallige mesterklasseredninger. Derfor stod den fortsat 0-0. Halvanden minut efter var Mathilde Schydt igen på færde, men brændte.

Målmanden Camilla med en flot redning. Foto: Johnny Thorsen
Målmanden Camilla med en flot redning. Foto: Johnny Thorsen

Se også: TV: Boll i særklasse

Hul på bylden
Enhver med bare en lille smule forstand på fodbold kunne se, at dette ikke kunne blive ved med at gå godt. Desværre var det et selvmål, som bragte udeholdet foran. Men så var der også gået hul på bylden, og nu kunne Mathilde ramme målet. Hun scorede to gange, hvor målet til 3-0 var en tunnel på Camilla fra hjemmeholdet.

Da den udmærkede dommer fløjtede til pause, stod det 5-0 til gæsterne.

Mathilde Schydt med en chance. Foto: Johnny Thorsen
Mathilde Schydt med en chance. Foto: Johnny Thorsen

Se også: TV: Revanchen udeblev

Cruise control
Anden halvleg fortsatte meget ensidigt, og Karlslunde Skole var kun farlige på enkelte kontraangreb ved Signe, som da også fik lov at pynte på resultatet ved 7-0. Kampen endte 8-1 til gæsterne, som nu er klar til anden runde.

Se også: TV: Privatskoler skød Sjælland i gang

Profilerne
Den helt store kreatør hos gæsterne var Emilie Rømer, som diskede op med mange assists samt en scoring til 5-0. Selvom Kamilla Hansen måtte afsone en ti-minutters udvisning, var hun en solid ankerkvinde i det centrale midterforsvar.