Opsat på revanche

Sidste års nederlag skulle hævnes: Der var kun et mål for øje i kampen

Tune-spillerne gik benhårdt efter revanche og fik den. (Foto: Per Svendson)
Tune-spillerne gik benhårdt efter revanche og fik den. (Foto: Per Svendson)

Drengeholdene fra Strandskolen og Tune Skole mødte også hinanden i første runde sidste år. Her trak værterne det længste strå, så gæsterne var opsatte på at får revance. Det fik de, for da dommeren fløjtede for sidste gang, havde han noteret 6 scoringer til Tune og kun 5 til

Strandskolen kom ud med 100 km. i timen og satte fra start Tune under pres. Allerede efter to minutters spil burde anfører Morten Olsen have bragt værterne foran.

Se også: August arrangerede sejren

Martin Andersen går til den rigtige side. (Foto: Per Svendson)
Martin Andersen går til den rigtige side. (Foto: Per Svendson)
 

Tune tog teten
Så vågnede Tune lidt, fik presset spillet op og i det 11. minut sendte Bastian Efraimsen bolden ind til en helt fri Emil Hajdarevic, der kom højest og kunne bringe gæsterne foran.

Strandskolen var dog stadig i klar boldbesiddelse, men det udmøntede sig ikke i målchancer. I det 28. minut kom den længe ventede udligning, da Asger Rømer blev sendt af sted med en dyb stikning. Han svigtede ikke – og kunne udligne. Som det så ofte går i fodbold, glemte hjemmeholdet at holde koncentrationen, og på næste angreb var Emil Cøster pludselig fri med målmand Mathias Nielsen. 2-1 til gæsterne.

Se også: TV: Alexander den Store

Strandskolen startede anden halvleg med et lige så stort pres, som de havde haft det meste af første halvleg. Det gik galt for Tune-holdet, da Strandskolen spillede sig igennem forsvaret, og en helt fri Jonas Jensen satte den udlignende scoring ind. Der var flere store chancer, men opgøret endte 2-2.

Jonas Jensen fejrer sin scoring til 2-2. (Foto: Per Svendson)
Jonas Jensen fejrer sin scoring til 2-2. (Foto: Per Svendson)
 

Benhård straffesparkskonkurrence
Derfor skulle kampen afgøres på straffe. Efter de første fire spark til hvert hold var stillingen 3-3, og nu var det Strandskolen målmand Mathias Nielsen, som stod overfor kollega Martin Andersen. Den duel vandt sidstnævnte – og med en god redning, gav han sit hold en matchbold. Hvis Marc Sørensen kunne score, var revanchen i hus og sejren hjemme. Han svigtede ikke sine kammerater, men sendte bolden i nettet til Tune sejr.

De tre glade prisvindere. (Foto: Per Svendson)
De tre glade prisvindere. (Foto: Per Svendson)

Stor ros til begge hold for en god, underholdende, intens og spændende kamp.

1 af 5 Der var chancer og mål i begge ender. (Foto: Per Svendson)
2 af 5 Der blev presset igennem. (Foto: Per Svendson)
3 af 5 Begge hold havde store chancer fra start. (Foto: Per Svendson)
4 af 5 Der blev sparket et par mål i kassen. (Foto: Per Svendson)
5 af 5 Tune-spillerne gik benhårdt efter revanche og fik den. (Foto: Per Svendson)