Råstærkt hold

Dygtighed, speed og råstyrke: Uglegårds-pigerne er stærkt besat på alle pladser

Uglegårds-pigerne i grøn har et stærkt hold. (Foto: Johnny Thorsen)
Uglegårds-pigerne i grøn har et stærkt hold. (Foto: Johnny Thorsen)

Uglegårdsskolen har altid haft ry for at have gode pigehold. Sæsonen 2015/2016 er bestemt ingen undtagelse. Og mon ikke disse fantastisk dygtige piger også er med, når vi når semifinalerne i kredsen.

Se kampfakta her.

Dagens modstander fra Hedelyskolen i Greve havde været med i bowlen, da der blev trukket lod til første runde. Denne kamp vandt de små og elegante spillere fra Greve. Men i kampen mod Uglegårdsskolen var grevinderne fysisk underlegne i alle spillets facetter. Nederlaget på 11-0 kunne nemt være blevet større, hvis ikke Terrasa i Hedelyskole s mål havde leveret klassespil mellem stængerne.

Tarrasa kæmpede det bedste hun havde lært i målet og havde flere gode redninger. (Foto: Johnny Thorsen)
Tarrasa kæmpede det bedste hun havde lært i målet og havde flere gode redninger. (Foto: Johnny Thorsen)

Se også: TV: Målfest afgjort på straffe

Stærkt besat
Uglegårdsskolen er dygtige på alle parameter og stærkt besat på alle pladser. Dog fik vi ikke set Julie Takio i aktion, så hun er svær at bedømme. Men Uglerne har et godt centerforsvar med en utrolig pondus. På venstrebacken finder man dagens fidusbamsevinder, som slår afleveringer a la Søren Lerby fra firserlandsholdet.

Skudforsøg. (Foto: Johnny Thorsen)
Skudforsøg. (Foto: Johnny Thorsen)
 

Og selvom Josefine Andersen skal have bolden over til til højrepoten, så slår hun afleveringer på over tredive meter og disse afleveringer gør, at ingen når at sideforskyde hurtigt nok, så der kommer mange indlæg fra den super hurtige højrekant Seima Asbjerg. Og skal man hive nogle personligheder frem på dette komplette hold, så er det blandt andre anfører Caroline Lyck og Zena Useinovski. Caroline er utrolig stærk i hovedspillet og Zena er et teknisk vidunder.

Utroligt spændende at følge dette hold, som helt sikkert vil komme til at vinde flere kampe på deres dygtighed, speed og råstyrke.  

1 af 5 Så bliver der trykket af. (Foto: Johnny Thorsen)
2 af 5 På kanten af feltet. (Foto: Johnny Thorsen)
3 af 5 Hurtigt forbi. (Foto: Johnny Thorsen)
4 af 5 Der trykkes af igen. (Foto: Johnny Thorsen)
5 af 5 Uglegårds-pigerne i grøn har et stærkt hold. (Foto: Johnny Thorsen)